Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok válaszát várnám! Túlzott szexualitás? (bővebben lent) Most nem az elítélés érdekelne.
A barátnőm intimitás igényei szerintem csökkentek.
Ettől függetlenül a "nagy" étvágyam azért csökkenti különböző módszerekkel... :-)
Én ezek mellett még szoktam magam kényeztetni.
Régebben camoztam, de már nem. Viszont szívesen beszélgetek intim témáról bárkivel, és aszem jólesne, ha egy megértő személy előtt kényeztetném magam. A barátnőm nem szereti megnézni. elméletben érdekelne szerinettek van olyan lány aki nem akarna többet, és elfogadná ezt? Ti mit gondoltok? Nagyon gáz? verjem ki a fejemből, ne keresgéljek egy barátot aki lány?
Szeretem a barátnőm, de több intimitást kívánok. Mellesleg már mondtam neki, és azt mondta megpróbál erre figyelni, de ez van.
Én ugyan pasi vagyok, de valamennyire meg is értelek meg nem is, gondolj bele abba, hogy mi van ha a barátnőd állna elő ilyen ötlettel, hogy mi lenne ha ő kényeztetné magát camon valakinek. Attól függetlenül hogy nem értek egymáshoz, ezt végülis tekinthetjük virtuális megcsalásnak is, szerintem. Annak ha egyéb dolgokkal "segít" rajtad meg szerintem külön örülhetsz mert figyel rád, sok nő nem teszi meg a párjával.
Arra egyébként gondoltál, hogy valahogy hangulatba hozd, pl romantika, talpmasszázs ilyesmi?
Én nem ítélem el ezt a gondolatod, nekem is van ám szexuális étvágyam, tehát megértelek. De azért szerintem a barátnőddel szemben ez nagyon nagy szemétség lenne, ha más lányok előtt elégítenéd ki magad.
Viszont ha nem lenne barátnőd, akkor teljesen normálisnak tartanám, nekem is voltak ilyesmi "kalandjaim."
Szerintem nincs ezzel baj, nem megcsalás.
Nekem is van barátnőm, ma mégis szinte egész nap vertem a farkam a gép előtt és sokat beszélgettem közben más lányokkal. Most is verem egyébként. Nincs ebben semmi rossz.
14:57 kedves válaszadó. Igen egyrészt ez lehet kihasználás egy barát barátnővel szemben. De tapasztaltam, hogy valakinek ez tetszik.
És ha csak mindketten az igéeinket elégítjük ezzel,akkor az nem kihasználás szerintem. :)
Hát az azért elég érdekes lenne, hogy találkozol valakivel, te kielégítenéd magad előtte, esetleg beszélgetnétek, és aztán elköszönnétek egymástól.Kicsit abszurd. :)
Amúgy ez a személyes találkozásos dolog nem igazán lenne fair a barátnőddel szemben.
Ha szeretnél, írhatsz nekem e-mailt, és levelezhetünk. :)
Amúgy hány éves vagy?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!