Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti is "rosszul" érzitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti is "rosszul" érzitek magatokat ha szex közben csak ti elégültök ki és a bnőtök nem?

Figyelt kérdés
az én barátom mindig rosszul érezte emiatt magát, és én nem értem h miért mert nekem a szex nagyon jó csak nem mentem még el. Szerintem attól van h még csak 4x szeretkeztünk és még nem jöttem rá h nekem h a legjobb.
2009. márc. 24. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mi is igy voltunk. de jo h oszinte vagy vele. szerintem orulj h igy erez es foglalkoztatja h neked is jo legyen. 1es pasik nagyon onzok, csak az erdekli oket h nekik jo legyen. ha megvan a szandek, elobb utobb tuti osszejon. a normalisabb pasiknak neha nagyobb orom a baratnojuk orgazmusa mint a sajatjuk mivel 1 ferfi akkor igazan ferfi ha ki tudja elegiteni a not. orulj neki h igy erez. turelem es gyakorlat kerdese.
2009. márc. 24. 21:37
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ, persze h örülök neki mert én is nagyon szeretem őt:)
2009. márc. 24. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon szarul érzem magam ha valami nem ugy megy ahogy annak mennie kéne...ilyenkor ég a pofám rendesen de nagylevegő megbeszéljük a dolgot mit hogyan mettől meddig és legközelebb minden megy ahogy annak mennie kell...de ez szerintem összeszokott pároknál nincs így kell egy kis idő míg a két ember ráérezzen egymásra és akkor minden zsír lesz ... velem hálaégnek nem sürün fordul elő de istenem mindenkinek van rossz napja...
2009. márc. 24. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is úgy működik a dolog, hogy ég a pofám ha nem sikerül kielégítenem a barátnőmet. Szerencsére 3 év alatt csak 2x volt ilyen.

A legjobb érzés az utójáték közben elmondja, hogy mennyire fantasztikusan élvezte.

Mi nagyon egymásra találtunk mert mindketten a másik orgazmusát tartjuk fontosabbnak a sajátunknál. :)

2009. márc. 24. 22:04
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

srácok, miért ég a pofátok? :D persze h az orgazmus nagyon jó de ha a lány szeret titeket nem az az elsődleges neki! nekem is mindig mondja a barátom ha előbb elmegy mint szeretne h sajnálom, ez olyan ciki, ne haragudj... én meg mindig mosolygok, h miért kéne sajnálnod, hisz neked nagyon jó volt és én is jól éreztem magam közbe, majd legközelebb ha úgy alakul elmegyek én is :) nem probléma az ilyesmi szerintem :)

L.19

2009. márc. 24. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
énis nagyon szégyeltem magam ezmiatt. a barátnőmnek előttem 5 éves kapcsolata volt, énmeg majdhogynem szűz voltam. a kapcsolatunk elején sokszor előfordult, hogy csak hozzámért és már vége is volt. nagyon ciki volt.
2009. márc. 24. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én páromat is nagyon zavarta az elején, kicsit talán még most is, magát hibáztatta, hogy ő rontotta el, stb... De aztán hál istennek sikerült megértetnem vele hogy attól hogy nem megyek el mindig attól nekem még nagyon jó vele szeretkezni és már az magában kárpótol hogy neki legalább örömet tudtam okozni. Szerencsére megértette és bár picit tuti most is bántja a dolog, tudja hogy ez nem okoz problémát a részemről és nem is veszi már annyira a szívére.
2009. márc. 25. 06:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rosszul érzem magam... Első a barátnőm... Nekem úgyis könnyebben jó úgymond. Ha ő kielégült, akkor gondolhatok magamra is. (19/f)
2009. márc. 25. 10:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
6. hónapba járok és már 1 ideje nemtudok elmenni. Nagyon zavarja a páromat,mindig vigasztalni kell utána hogy nem benne van a hiba,csak zavar hogy belemocorog a kis csemeténk... =)
2009. márc. 26. 20:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!