Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan hozzak össze többes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzak össze többes szexpartit, (3-as,4-es), a barátnőm tudta nélkül?

Figyelt kérdés
Kipróbálnék ilyet, de a barátnőm nem lenne benne, s nem is akarom, hogy megtudja. Mit csináljak?
2011. jún. 23. 14:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

DISZNÓ!!!

Remélem a barátnőd kirúg!

2011. jún. 23. 15:48
 12/21 anonim ***** válasza:
40%

Na akkor hogy kapj egy normális választ is: nekem is ez lenne a vágyam, és én úgy fogom kivitelezni, hogy sok pénzt keresek, és amikor már nem számít annyira, hogy mi mennyi, akkor felkérek pár szép hölgyet a dologra :) Ilyen egyszerű.

A felháborodóknak: a legtöbb férfinak álma, hogy egyszerre több nő kényeztesse. Sajnos azonban a legtöbb nő túl önző ahhoz, hogy ezt elfogadja, ezért megvonják a párjuktól álmai megvalósulását. Én nem fogom magamtól megvonni, nem akarok úgy meghalni, hogy ezt ki ne próbálnám. Azt nem mondom, hogy rendszeresen akarom csinálni, de muszáj megtudnom milyen... És nem vagyok se disznó, se gerinctelen, se mittudoménmi. Férfi vagyok, aki vállalja önmagát, a vágyait, az álmait, és tesz is értük! 28F

2011. jún. 25. 09:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Te mekkora köcsög vagy !!! remélem a barátnőd megtudja és kirúg !!!
2011. jún. 25. 10:13
 14/21 anonim ***** válasza:
ma 09:55: Ettöl még ugyan úgy szánalmas nyomorék vagy, ha barátnö mellett akarsz ilyet csinálni. Ha meg nem (mert nehezen nézném ki belöled, hogy kellenél valakinek is) akkor azt csinálsz amit akarsz :)
2011. jún. 25. 10:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Hogy milyen emberek van! kis ösztönlények..
2011. jún. 25. 13:19
 16/21 anonim ***** válasza:
*vannak
2011. jún. 25. 13:25
 17/21 anonim ***** válasza:

szerintem ebbe egyáltalán nincs semmi undorító, meg nem gyökér ez a csávó sem... most ha egyszer a barátnője fars, és nem próbálja ki a gang-banget...

biztos h szereti a barátnőjét, csak kicsit lehet h megunta h mindig ugyanaz a történet... nemtudom miért kell leszólni, meg felháborodni rajta... elvileg itt mindent meg lehet kérdezni nem?:) nem véleményeket kell alkotni a kérdezőről... 20L

2011. jún. 25. 15:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Előző: mi az, hogy "fars"?
2011. jún. 26. 11:23
 19/21 anonim ***** válasza:
A fars azt jelenti, hogy nem valódi vagy hamisított... Szerintem ez az okoskodó se tudta mit jelent :D
2011. jún. 26. 12:47
 20/21 anonim ***** válasza:
utolsó: az a fals amire te gondolsz, a fars elfásult, merev néha maradi jelentéssel bír
2011. jún. 26. 13:04
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!