Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzak össze többes szexpartit, (3-as,4-es), a barátnőm tudta nélkül?
DISZNÓ!!!
Remélem a barátnőd kirúg!
Na akkor hogy kapj egy normális választ is: nekem is ez lenne a vágyam, és én úgy fogom kivitelezni, hogy sok pénzt keresek, és amikor már nem számít annyira, hogy mi mennyi, akkor felkérek pár szép hölgyet a dologra :) Ilyen egyszerű.
A felháborodóknak: a legtöbb férfinak álma, hogy egyszerre több nő kényeztesse. Sajnos azonban a legtöbb nő túl önző ahhoz, hogy ezt elfogadja, ezért megvonják a párjuktól álmai megvalósulását. Én nem fogom magamtól megvonni, nem akarok úgy meghalni, hogy ezt ki ne próbálnám. Azt nem mondom, hogy rendszeresen akarom csinálni, de muszáj megtudnom milyen... És nem vagyok se disznó, se gerinctelen, se mittudoménmi. Férfi vagyok, aki vállalja önmagát, a vágyait, az álmait, és tesz is értük! 28F
szerintem ebbe egyáltalán nincs semmi undorító, meg nem gyökér ez a csávó sem... most ha egyszer a barátnője fars, és nem próbálja ki a gang-banget...
biztos h szereti a barátnőjét, csak kicsit lehet h megunta h mindig ugyanaz a történet... nemtudom miért kell leszólni, meg felháborodni rajta... elvileg itt mindent meg lehet kérdezni nem?:) nem véleményeket kell alkotni a kérdezőről... 20L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!