Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudja az ember hogy most eljött az ideje és készen van rá?
Két hónapja vagyok együtt a párommal.Én 21 vagyok. Még nem volt férfi az életemben.Viszont látom és érzem, hogy ő nagyon kíván. Mégis azt mondta hogy megvárja amíg én akarom. Nem tudom meddig húzható" ez így.
Van mikor én is nagyon megkívánom de valamiért egy ponton túl leblokkolok és nem engedem és mikor megkérdezi, hogy miért.. nem tudom.
Szeretem és tetszik mint pasi de nem vagyok belé szerelmes lehet ez a baj? Honnan tudjam, hogy most eljött az ideje, hogy megtörténjen?
Félek erre rámehet a kapcsolatunk..
Én/21 Ő/24
Sehonnan. Ehhez kell egy nagy lélegzet és végigcsinálni. Van olyan, aki azért marad szűz, mert egyszerűen sosem mert belevágni.
Teljesen normális, hogy félsz, mert ez egy határ, egy visszafordíthatatlan dolog. Ezért blokkolsz le. Ilyenkor kell venni egy mély levegőt és azt mondani, csináljuk. Ha már elkezdtétek, onnantól menni fog :)
13:35 jól mondja!
De csinálhatjátok azt is, hogy csak pucéran összebújtok, petting, ciróka-maróka, szóval csak jól felhúzzátok egymást. Aztán meglátod, hogy jön-e az érzés. Ha nem, akkor 13:35 receptjét kövesd.
Én is szóról szóra ebben a cipőben járok. Érzésekkel egybevéve is... :)
De mivel mi régóta ismerjük egymást, de csak 2 hete járunk, még azért ez odébb van... de örülök, hogy más is van ilyen dilemmában.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!