Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti adtok valamit a párotoknak hónapfordulóra?
Figyelt kérdés
Nem sokára 3 hónaposak leszünk a barátommal és azt szeretném tudni hogy adtok e nekik valamit ha igen akkor mit :) még nem vagyunk túl sok ideje együtt de valahogy ez a kérdés még mindig nem állt helyre bennem egy évfordulóra oké természetes, de egy hónapfordulóra..? és ha adtok mit szoktatok ?:) köszönöm előre is2011. jún. 23. 12:48
1/8 anonim válasza:
hónapfordulóra em nagyon szoktak adni semmit
2/8 anonim válasza:
Nekünk ma wan 1éw 8hónap weszek neki egy bombont.:D Sajnos dolgozik ugyhogy este talizunk.:)Meg csináltam1 videót amin csak ketten wagyunk és képeket meg ilyesmit szerkesztettem bele.
3/8 anonim válasza:
Nem, a hónapfordulók halálosan lényegtelenek. :)
L/20
4/8 anonim válasza:
szerintem ne vegyél neki...mi szombaton leszünk 1 év 9 hónaposok, de nem veszek neki semmit :) Persze azért ünnepeljétek meg hiszen egy újabb hónap telt el...(nem arra gondoltam h 10 ezrekért vacsizzatok:D)
5/8 A kérdező kommentje:
:DDD köszönöm szépen :))én is igy gondolom :D
gratulálok a hosszú kapcsolatotokhoz !!! :) remélem mi is leszünk ennyi ideig együtt meg még tovább :D :)
2011. jún. 23. 13:15
6/8 anonim válasza:
Mi ma vagyunk fél évesek és vettem ilyen szív alakú piskótát (lehet ilyen nagy zacsiba venni, sok van benne, és olyan ízű mint a babapiskóta) és olvasztottam csokit és kidíszítettem többek közt a nevünkkel, meg a kapcsolatunk kezdetének dátumával. :) Amúgy a többi hónapfordulóra nem vettünk egymásnak semmit.
7/8 anonim válasza:
Jó.. a 48. hónapnál, már kicsit idegesító lehet, minden hónapban a hónapfordulóra készülni (kicsit olyan mint a menstruáció...), de így az eslő pár hónapban sztem szoktak....én pl. egy csivecskés kulcstartót vettem, amit szét kell törni (ketté), és az egyik fele a barátomnál van, a másik meg nálam.. sztem olyan cukiság....
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket :) !!! amugy szerintem is cuki :D na majd kitalálok valamit :)
2011. júl. 14. 13:47
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!