Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vízben szex? (Kérdésed túl rövid)
Figyelt kérdés
Az igaz, hogy vízben szexelni, vagy csak pettingelni sem ajánlott, mert nagy a fertőzésveszély? Barátommal múltkor akartunk, de féltem..
16/L
2011. jún. 23. 12:29
1/8 anonim válasza:
Hát, ha a Balatonba akartok, amibe mindenki hugyozik/szarik, akkor ja, elég esélyes. De egy kád vízben azért nem hinném, hogy bajotok lenne.
2/8 anonim válasza:
Otthon a kádban nem gáz, de nyilvános fördőhelyen ne igazán, ha másért nem is gondold el milyen jó lehet más nedveiben úszkálni.. úristen -.-"
3/8 anonim válasza:
Ha ilyen nyilt vízre gondolsz azt mondom igen,veszélyes
Balaton, strand bármi ilyesmi kivan zárva... legalábbis a te érdekedben... :)
De mondjuk nem tudom.. medence ami a kertben van kint...abba is kitudja mi kerül..
Fürdőszoba az oké :D meg a jakuzzi is:D
4/8 anonim válasza:
Csak megsúgom az előttem szólónak , hogy a kerti medence ami karban ban tartva az tisztább mint amit megiszol vizet. Ugyanis a PH meg a klór szint állandó és ideális. A Jakuzziban pedig több baktérium van mert az általában melegvizes
5/8 anonim válasza:
Csak hogy legyen egy normális válasz is:
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. jún. 23. 12:56
7/8 anonim válasza:
Sztem nyilvános helyeken inkább ne...esetleg egy vizibiciklin ;) Vagy kádban:P
8/8 anonim válasza:
hát nem tudom, ahogy teteszik, de bnöm mesélte h ök próbálták és nagyon nem csuszott a dolog :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!