Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos az ovszerrel valo szex a termékeny napokon? Anyu azt mondja hogy ilyenkor inkabb ne legyen semmi. De mi kivanjuk egymast a parommal.
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 20:22
1/8 anonim válasza:
az ovszer mindig véd,kivéve ha kiszakad.én gyógyszert szedek,nem tudom milyen sűrűn szakadhat el egy gumi,de szerintem nem tul gyakori a dolog.ugyhogy szeretkezzetek nyugodtan,csak mindig védekezzetek!
2/8 A kérdező kommentje:
Sokkal nagyobb biztonsagban ereztem magam, amikor még gyogyszert szedtem, de sajna nem jött be, mert mindig depis lette tole. nekunk eddig kétszer szakadt el..
2009. márc. 24. 20:26
3/8 anonim válasza:
+megszakítás. Így már biztonságos.
4/8 A kérdező kommentje:
ja, az megvan. lehet h nem kellene ennyire aggodnom?
2009. márc. 24. 20:27
5/8 anonim válasza:
Nekem sem jött be a gyógyszer, most mi is óvszerelünk.. Nekünk nem szakadt el (még), nem tudom mennyit számít, de mi síkosítót is használunk, hadd csússzon tutira, hátha kevesebb az esély a szakadásra. :P Sokan ajánlják még a Pharmatex termékeket (hüvelykúp vagy krém, a tabletta formátumú nem kifejezetten síkos, szóval szerintem az óvszerrel nem oké) vannak akik ezt önmagában használják fogamzásgátlásra, erről vannak vélemények, hogy mennyire megbízható, mindenesetre óvszerrel együtt tulajdonképpen bombabiztos.
6/8 anonim válasza:
Nekem anyukám vett egy ovu-tesztet, és azt mondta, hogy azokon a napokon vigyázzunk, máskor mehet a mehet :D Úgy látszik anyukám nem félős típus. Persze máskor is védekezünk, nemcsak a vészes napokon. De szerintem óvszer + megszakítás az tuti beválik ;) Ne parázz!
7/8 anonim válasza:
Az óvszer a lehető legbiztonságosabb mivel a spermiumok hermetikusan el vannak zárva a hüvelytől. Helyes használat mellett (Kivéve ha gyári hibás de olyan nagyon kevés van) tökéletes védelmet nyújt.
8/8 anonim válasza:
ne aggódj mi is mindig ovszert használunk még termékeny napokon is... és semmi gond!ha kiszakad,akkor tudod mi a teendő
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!