Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
van egy lány aki magába bolondított korábban jártunk is de ő folyton csak hazudott nekem de én meg fülig szerelmes voltam...aztán mikor dobott nagyon magam alá kerültem már majdnem az életemnek is véget akartam vetni.de mostanság egyre közelebb kerültünk egymáshoz és elmondta hogy nagyon sajnálja amit velem tett megbánta de szeretné velem újra kezdeni2011. jún. 22. 23:09
1/5 anonim válasza:
Azt hiszed, valami isteni csoda folytán megváltozott hirtelen? Nem bíznék benne a helyedben.
2/5 anonim válasza:
Ahogy mindenkinek, neked is jogod van ahhoz hogy újra elszúrd az életed.
3/5 anonim válasza:
Adj neki egy utolsó esélyt, ha ugy érzed
15/L
4/5 anonim válasza:
Ez miért a szexualitás kategóriába van?
A 15 éves kislány itt ne mondjon véleményt.
5/5 anonim válasza:
Szia.
Hagyd a fenébe,én is voltam hazug kapcsoltba,nem éri meg. Ha hazudik,nem szeret,csak valamire kellesz neki. Hidd el. Főleg h olyan nincs h meggondolta magát. szerettem én is a párom és lenyeltem a hazugságait,,volt belólle elég. nem tudtam kitörni ,mert szerettem és hagytam h tönkretegyen
18l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!