Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen korai nemi életet élni szerintetek?
Figyelt kérdés
Természetesen tartós, komoly kapcsolatban.2011. jún. 22. 22:34
11/16 anonim válasza:
Egyik csaja suliban 15 évesen több f@szt fogott mint kilincset. Szóval koránt sem korai.
12/16 anonim válasza:
Szerintem ebben a korban már teljesen okés... Én 16 vagyok nyáron töltöm be a 17-et... Lassan már szeretnék barátot és egy tartós kapcsolatnak a szexualitás is szerves része ugyebár. Szóval 17 éves koromra remélem túl leszek már rajta :DD Szeretnék már valakit magam mellé :)
16/L
14/16 anonim válasza:
Attól függ szellemileg milyen szinten vagy....Lehet,hogy testileg érett vagy rá,de lelkileg meg még nem...bár ez nem éppen érdekli a mai fiatalokat,jön egy kis adag hormon 13-14 évesen és már b*sznak,mint a nyulak....Lényeg a lényeg korainak nem mondanám
15/16 anonim válasza:
16/16 A kérdező kommentje:
Lelkileg teljes mértékben érett vagyok rá, ugyanis érett vagyok a koromhoz képest, továbbá a barátommal 1 éve tökéletesen működik a kapcsolatunk.
A nemi betegségeket pedig nekem ne linkelj, ugyanis sem a barátom, sem én nem hordozunk fertőzést.
Köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 23. 12:44
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!