Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Mit tehetnék?
először is, normális válaszokat várok csak.
19 éves lány vagyok, szűz. nem szoktam masztizni. olvastam itt hogy lányok csinálják napi szinten, csodálkoztam is, de belátom én vagyok fura... ha mégis megpróbálom, mert egyébként vágyom rá, nem tudok. maximum egy nagyon kicsit jó érzés, de azon túl egyáltalán nem. egyébként nem görcsölök rá (olvastam lazulni kell) szóval nincs ilyen baj, de nem megy. zuhan, simi.. nem különösebben jó.
amúgy fel tudok izgulni, volt már barátom, csak úgymond „saját kezűleg” nem. szóval az a baj, hogy pedig azért jó lenne.. :) még nem volt orgazmusom soha.
más is van így?
első: háát az fel tud, de azért nem az igazi. legalábbis azok a betanult állatias mozdulatok blöe :L vagy csak én nézek rosszat? :D
hiába fantáziálok, az sem igazán..
ja, írhatjátok hogy szerezzek pasit, oké, de most nincs, úgy hogy ez nem téma. vagy az lehet a baj hogy nagyon érzelemcentrikus vagyok? pl. nem tudnék úgy lefeküdni senkivel hogy csak a szexért érzelem nélkül..
a 17 éves lány vagyok még mindig.
nekem pedig az mindig sikerül,korábban lelkiismeret furdolásom volt tőleaz hittem hogy ez nem normális.de most már természetes.és ezen az oldalon olvasok durvábbnál durvábbakat.:D de próbálkozz még.
gyakorlat teszi a mestert.:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!