Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond, nagyon kínos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wazzup14 kérdése:

Mi lehet a gond, nagyon kínos?

Figyelt kérdés

Szóval, amikor a barátnőm orálisan ki szeretne elégíteni, és előtte előveszi a péniszem, 1 kis idő után, szőrnyű büdös áradó szagot érzek:/ és ez szerintem nagyon kínos, mert ugyan ezt érezheti a barátnőm is.

Rendszeresen tisztálkodom, és mosom is, naponta 2x.

Teljesen egészségesnek látszik az egész nemiszervem, és amúgy nincs ilyen szaga, csak ha a barátnőm felizgat, talán ez miatt? vagy ha nem, akkor miért?:(

a válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm

17/F

2011. jún. 22. 22:11
 1/8 Katryna válasza:
Menj ell foltetlenul egy szakemberhez, sokszor latszatra egessegesnek tuno szerv, beteg lehet, valadekminta, labor igazolja majd.
2011. jún. 22. 22:17
 2/8 A kérdező kommentje:
de én azt nem értem, hogyha magam mosom, vagy magamat elégítem ki, akkor semmi gond, de hogy ha a barátnőmmel vagyok, akkor szinte egyből, és 1 kicsit ég a pofám:(
2011. jún. 22. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Büdös a barátnőd szája.
2011. jún. 22. 22:33
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
lehet a barátnőd nyála a büdös
2011. jún. 22. 22:38
 5/8 Katryna válasza:
Hat ha a batarnoje szaja budos akkor eszrevenne mikor beszelgetnek, csokoloznak, nem ???????? nem csak mikor az oralisan jatszik vele, szerintem....a fiunal van gond, valami valadek indul el ami maszturbacioval nem, VAGY nem irta le pontosan mi is tortenik !
2011. jún. 22. 22:44
 6/8 A kérdező kommentje:

fogalmam sincs, nem a barátnőm szája nem büdös..

egyszerűen egyből elkezdem ezt érezni, ha előveszi a boxerből :(

2011. jún. 22. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Én arra is tippelnék, hogy abarátnőd beizgul és anedves punciszagot érzed :-)
2011. jún. 24. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
és mi lenne ha megkérdeznéd TŐLE?
2011. jún. 25. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!