Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gyakran van olyan, hogy úgy fekszetek le a barátotokkal hogy ti nem akartok csak ők és valahogy rávesznek, hagyjátok magatokat?
Hát nekem inkább az "evés közben jön meg az étvágy" effektus szokott lenni,de volt már olyan,hogy csak az ő kedvéért csináltam. Én egy kicsit kevesebbszer kívánom a szexet,mint ő,de valahogy mindig igyekszem kárpótolni. Azért az esetek többségében és is ugyanúgy akarom.
19/L
Én úgy vagyok vele, hogy megadom páromnak (már amikor van), ami kell az ágyban. Inkább legyen nekem egy kicsivel kevesebb kedvem a szexhez, és csináljam úgy, minthogy ő kiéhezve nézzen más lányok után. És mielőtt bárki azt hinné, soha egy párom sem mondott ilyet, ez az én hülye hozzáállásom alapból =)
Egy párom volt, aki mestere volt annak, hogy elérje, hogy legalább annyira akarjam a szexet, mint ő. Pedig nála is volt, hogy nem sok kedvem akadt eleinte... de igen, megjött az étvágyam közben ...=D
De a többinél sem volt semmiféle erőszak, vagy zsarolás.
a páromtól függ
exemmel szinte soha nem kívántam-már azt hittem frigid vagyok
de mióta megismertem a páromat....néha ő csodálkozik rajta,h engem nem lehet kifárasztani;-)
legszívesebben éjjel-nappal csinálnánk(pedig több mint 2 éve vagyunk egy pár)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!