Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gargamella kérdése:
Miért nem tudok 'orgazmust elérni'? L,25
Figyelt kérdés
Mindig mikor önkielégítést végzek,akkor nem tudok elmenni,a kezem totális görcsben van,alig tudom kiegyenesíteni az ujjaimat.azt hiszem még csak egyszer volt orgazmusom,egy fiúval voltam,nem volt közöttünk semmi érzelm kapcsolat,akkor találkoztunk először,de 3perc után brutális melegséget éreztem.én nem értem ezt az egészet,valószínű valami lelki gátlás probléma lehet..valaki tudna valamit ajánlani2011. jún. 22. 21:45
1/7 anonim válasza:
Tudom ajánlaszni viccen kívül: pszichológus
2/7 anonim válasza:
Miért nem próbálod ki ismét egy szex kalandon hátha menne ?
Warezka19/F
3/7 A kérdező kommentje:
nos hát ez az..én nem akarok több kalandot...és a psichológus..hm...gondolod hogy olyan komoly dolog lehet ez???most komolyan kezdek parázni...
2011. jún. 22. 22:02
4/7 anonim válasza:
21.54 vagyok:
Saját Magad írtad: "valami lelki gátlás probléma"
Lehet vmi lappang a múltból, amire talán nem is emlékszel.
Elmész pszichológushoz, mi bajod lehet?
Max ha nincs semmi gond, akkor kidobsz pár ezrest az ablakon. Az egészséged érdekében nem megéri ???
5/7 anonim válasza:
Jajj. ne ijeszgessétek szegényt. Nem hiszem hogy bármi gond lenne. Csak ne parázz rá, lazulj el és minden stressz nélkul játszdozz el egy kicsit magaddal. Ha nem megy semmi gond, akkor párt kell kerítened a belépéshez a mesevilágba. Ha majd nagyon fog kelleni egy csaj és nagyon ráindulsz, akk majd osszeállank a csillagok egy utatáshoz a mennybe.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne parázz lehet h csaka teknikád nem oylan jó mint a srácnak volt vagy előtte nem voltál gátlásos és úgy eltudtál lazulni ahogy egyedül nem tudszz :D MÁs masztizni mint amikor csinálják :D
warezka19/F
7/7 anonim válasza:
Próbáld traktorral. 1 perc után elmész garantáltan.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!