Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi homokosokról szóló kérdés? Kb. minden 3. ilyen.
Most írta a http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19.. kérdezője hogy az anonim oldalak a b*zik fellegvára.
asszem igaz volt.
21:27
8-10% az kéne még ,Isten őrizz!
Azért az túlzás, hogy minden 3. kérdés melegekről szól, tény, hogy van néhány, én szinte csak azokat olvasom. Amúgy miért olvasod őket, ha ennyire eleged van a melegekre vonatkozó kérdésekből?
Szerintem egyébként az jelenthetne megoldást, hogy a "Szerelem, szex" kategórián belül létrehoznának egy homoszexualitásra vonatkozó alkategóriát (mint ahogy az számos külföldi kérdezz-felelek portálon van), így arra csak azok kattintanának, akiket valóban érdekel a téma.
"Egyik sem tolja pofádba a dolgait egyik sem csinál belőle nagy dolgok csak szolidan él"
A lényeg szerintem ebben a mondatban van és ez így van rendjén.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!