Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi homokosokr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi homokosokról szóló kérdés? Kb. minden 3. ilyen.

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert tele van az oldal ****kkal. Nem vetted még észre?
2011. jún. 22. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
és mégegy...
2011. jún. 22. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Most írta a http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19.. kérdezője hogy az anonim oldalak a b*zik fellegvára.

asszem igaz volt.

2011. jún. 22. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
meg az önbizalomhiányos félénk, ronda csávóké
2011. jún. 22. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
a föld népességének 8-10%-a meleg(?) mintha valami ilyesmit olvastam volna. de ha valaki tudja a pontos adatot, szólhat.. szóval mondjuk ha a kérdések 10%a ebben a témában van, az úgy arányos. nem? (mert nem minden 3.)
2011. jún. 22. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:

21:27

8-10% az kéne még ,Isten őrizz!

2011. jún. 22. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Azért az túlzás, hogy minden 3. kérdés melegekről szól, tény, hogy van néhány, én szinte csak azokat olvasom. Amúgy miért olvasod őket, ha ennyire eleged van a melegekre vonatkozó kérdésekből?

Szerintem egyébként az jelenthetne megoldást, hogy a "Szerelem, szex" kategórián belül létrehoznának egy homoszexualitásra vonatkozó alkategóriát (mint ahogy az számos külföldi kérdezz-felelek portálon van), így arra csak azok kattintanának, akiket valóban érdekel a téma.

2011. jún. 22. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Pedig igaz. Nem is hinnéd meggyi meleggel vagy körülvéve. Akár lány akár fiú. Egyik sem tolja pofádba a dolgait egyik sem csinál belőle nagy dolgok csak szolidan él. De az emberek csak a felvonulásokon látják és ezért utálják, hogy fújj az a 2000-3000 meleg ott kinn járkál, miközben naponta kb 80 000-100 000 meleg ember mászkál az utcákon.
2011. jún. 22. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:

"Egyik sem tolja pofádba a dolgait egyik sem csinál belőle nagy dolgok csak szolidan él"

A lényeg szerintem ebben a mondatban van és ez így van rendjén.

2011. jún. 22. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem sok kis hülyegyerek provokál csak itt minket, meg hát sok olyan fiatal van, aki még nem tudja mit akar és hát a legjobb hely érdeklődni a NET:) Bár azt nem értem, hogy ha zavar minek jársz ide.
2011. jún. 22. 21:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!