Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kihasználtam, de most már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználtam, de most már megőrülök érte, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszett egy csaj, dögös volt és izgalmas, de nem akartam komolyat vele... ő úgy tudta járunk... hát nem szépítem megfektettem, utána "szakítottam" vele. ez egy hónapja volt, de azóta nagyon megbántam, rájöttem, hogy megőrülök érte, de nem akar velem beszélni és másokkal is ismerkedik... múltkor egy buliban, nekimentem a srácnak, akivel együtt volt, akkor ordibált velem, az nagyon rosszul esett és tudom, hogy elrontottam, de segítsetek, mert nem bírom nélküle és mindent megtennék, hogy visszaszerezzem, megbecsülném, tenyeremen hordoznám. és légyszí ne azt taglaljátok, mekkora tapló állat vagyok, azt tudom magamtól is, TANÁCSOKAT kérek. ja, és azt mondta egy hete telefonba, h ő sincs túl rajtam, még benne vagyok, csak már nem tudna bízni bennem.
2011. jún. 22. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát igen. Ezt megszívtad. A bizalom fontos dolog, és pont ezt veszítetted el a lány felé. Szóval bizonyítanod kell. Kűzdj meg érte. Keresd, érdeklődj, beszélgess vele. De ne rámenősen, az fontos.
2011. jún. 22. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:

sztem a bizalom részéről elúszott.

főleg, h el akart felejteni, de így viselkedtél.

sztem, tanulj a hibádból, és tanulj meg élni nélküle.

legközelebb meg, ne fektess meg csak úgy csajokat, h szegények azt hiszik, h jársz velük O.o

2011. jún. 22. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Remélem az a csaj talál magának egy pasit aki nem te vagy, nagyon remélem.
2011. jún. 22. 21:12
 4/10 anonim ***** válasza:

én reménytelenül romantikus vagyok, szóval szurkolok neked.az ilyen taplóknak is lehet szívük.Ha a csajszi még nincs túl rajtad, akkor van esélyed, beszélj vele őszintén.Nagyon őszintén, és kérd meg h "próbáljon ki".Ha nem klappol neki azután sem akkor pedig hagyd békén.

Mindenesetre jó kis gyökér vagy, bár tudom , hogy tudod, de olyan jó leírni:)sok sikert!

20L

2011. jún. 22. 21:31
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, mostmár mindent megteszek érte:)
2011. jún. 22. 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:
hát..bizonyíts be hogy bízhat benned..de azért maradj önmagad..téged szeretett meg, nem valakit aki a seggét nyalja..márbocs..érted..persze most tegyél meg érte mindent, de közben ne válj tutyimutyivá..ha érted mire célzok..maradj érdekes XD
2011. jún. 22. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindig csak egy esély van.. legalábbis nálam többet nem kapnál. Remélem visszafogad kihasznál és szakít veled ahogyan te tetted, akkor legalább rájössz milyen érzés...csak mert L'oreal:D
2011. jún. 22. 22:03
 8/10 anonim válasza:
velem is megcsinálták. nagyon jó érzés ám :) !! lehet csak azért tetszik mert ami elérhetetlen az vonzó. az kell, ami nem lehet a tiéd. én is ilyen vagyok (de azért előre gondolkodom, hogy ne bántsak meg senkit) és hát ugye most már mással is ismerkedik. lehet hogy tényleg megőrülsz érte, rájöttél mit vesztettél, de gondold át ezt, hogy ne kelljen megint csalódnia szegénynek :) sok sikert! :D
2011. jún. 22. 22:07
 9/10 anonim ***** válasza:
én kb most lennék egy ilyenbe benne.megőrülök a srácért,leakarok vele feküdni.de tudom h neki csak arra kellek.multkor mondtam neki h félek h beleszeretek erre annyi volt a válasza h akkor majd b*szunk sokat.:s de én akkor is bennevagyok.hülyeség...:/
2011. jún. 22. 22:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Lépj egyet hátra és BA.ZD POFÁN MAGAD!
2011. jún. 22. 22:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!