Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » KÖZÉRDEKŰ! Merre lakik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KÖZÉRDEKŰ! Merre lakik a legkevesebb gay (=buza)?

Figyelt kérdés
Fontos lenne, mert a villamoson egy pár meleg ember mindig eltakarja a legjobb csajokat. Mostmár megelégeltem és el fogok költözni egy olyan helyre ahol nincsenek buzák. Merre menjek?
2011. jún. 22. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Antarktisz.
2011. jún. 22. 20:13
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Mars
2011. jún. 22. 20:16
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
A-aa, a búza az "wheat".
2011. jún. 22. 20:17
 4/12 A kérdező kommentje:

akkor követező kérdésem a szőrmebundák vásárlására fog vonatkozni...

harmadiknak: jó, de ugye a buz1-t nem engedi kiírni. ezért átírtam gay-ra meg buzára is a hülyébbek kedvéért.

2011. jún. 22. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahol talán benő a fejed lágya kedves. :P Először talán magadat rakd helyre és a saját gyávaságodat, h nem mersz kezdeményezni, ne kend másokra. :P
2011. jún. 22. 20:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos vagy,hogy a hülyébbek kedvéért ilyen okos és értelmes kérdést alaposan megfogalmazva felteszel.

Nem tudom a többiek hogy vannak vele,de én még nem laktam minden városban és településen Magyarországon belül (sem) ezért sajnos nincs összehasonlítási alapom,de még nem láttam sokat sehol sem,de ha látnék,az sem zavarna. Ha eltakarják a csajokat,akkor menj arrébb,de felőlem aztán el is költözhetsz,ha ez a legnagyobb problémád az életedben.

Már csak azt nem értem,hogy ez mért is közérdekű?!

2011. jún. 22. 21:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez ám az élet nagy problámja. Talán állj arréb, hogy jobban láss. Amúgy honnon tudod, hogy melegek, akik eltatkarják a csajokat? Gondolom, nincs rájuk írva.
2011. jún. 22. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
"problémja" akart lenni az előbb.
2011. jún. 22. 21:58
 9/12 anonim ***** válasza:
gratulálok...komolyan nincs jobb dolgod ennél? hány éves vagy, 10 ?
2011. jún. 22. 23:31
 10/12 anonim ***** válasza:
komolyan mondom, amíg a kiegészítést el nem olvastam, úgy olvastam, hogy az a kérdés, merre lakik a LEGKEDVESEBB gay.
2011. jún. 23. 04:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!