Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találni olyan srácokat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találni olyan srácokat, akik női ruhában sexelnének?

Figyelt kérdés
Remélem segíteni tudtok.
2011. jún. 22. 19:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De azért gyorsan ráklikkeltél a témára:) De gusztustalan vok...
2011. jún. 22. 19:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a ruha teszi az embert :P
2011. jún. 22. 20:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Te beteg állat. :D
2011. jún. 22. 20:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
sp koncert
2011. jún. 22. 20:50
 15/20 anonim válasza:
100%
szerintem meg cuki vagy, bánom, hogy lány vagyok :)
2011. jún. 22. 21:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek. Komolyan. Nekem évekig volt egy szomszédom, egy akkori hiedelmem szerint nagyon szép, nagyon ápolt, mindig csinos nő. Egy időben elkezdtem flörtölni vele, olyan izgalmas személyisége volt - meg iszonyú jól nézett ki. Amikor eljutottunk oda, hogy bejött hozzám, mondta, hogy el kell mondjon valamit. Elmondta, hogy ő nem nő, csak ezeket a cuccokat hordja és nőként viselkedik. Először azt hittem hülyít, de megszólalt fiú hangon - hát majdnem elsírtam magam. Pár perc után ahogy néztem a testét (abban a ruhában), nagyon vonzó lett. Persze nem történt semmi és nem akartam, hogy levegye a ruháját (felajánlotta). Igazat megvallva, azóta is bánom, hogy nem volt semmi. Iszonyú csinos volt.
2011. jún. 23. 01:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
D: Basszus, ha fiú lennék, most bevállalnám neked.
2011. jún. 23. 02:29
 18/20 anonim ***** válasza:

sp koncert, ez tetszett xD

Ha ki akarod próbálni keress rá neten. De sosem fogom megérteni ilyen téren az embereket, oké, a melegeket még el-eltudom viselni, de ez már számomra gusztustalan, és az azért elég durva, hogy van, aki ezt kedveli. Nyilván nem te döntöd ezt el de akkor is, ez nekem megrázó és... áh...

2011. jún. 23. 07:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Hm.... cicanacis fiút megnéznék :$

15/F

2011. jún. 23. 16:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérdező: sikerült találni? Nekem is vágyam ez és egyszerűen nem találni.
2012. máj. 10. 02:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!