Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez? Többet is lehetne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Többet is lehetne?

Figyelt kérdés

Üdv

15éves vagyok fiú és amikor kielégítem magam első élvezet után lekonyul :S de olvaasom sokszor h már 4x élvezek el és majd el ájulok én is szeretném ha 4x tunék élvezni hogy izgassam fel a farkam hogy megint felálljon gondolom ez a sexnél is jól jönne

2011. jún. 22. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ahogy nézem egy nyelvtan tankönyv rendesen felizgatna
2011. jún. 22. 18:39
 2/7 Brex21 válasza:
szia. Ez természetes, lekonyul egy orgazmus miatt, ráadásul aki olyat mond, hogy 4× élvez el egymás után, az biztos hogy hazudik. Min. 20-30perc kell a regenerálódáshoz. Egyébként nem ajánlatos túlzásba vinni a maszturbálást, mert árthat az egészségednek: fáradékonyság, kisebb fizikai erőnlét, ondó hígsága, majd egyre kevesebb sperma.
2011. jún. 22. 18:41
 3/7 szamo77d ***** válasza:
Egy kis pihenőidőt kell adnod neki! Ez egyénenként változó. De abból fogod tudni, hogy megint feláll!
2011. jún. 22. 18:44
 4/7 WhiteLabel ***** válasza:

20-30 perc nem kell, az marhaság.

Én ha barátnőmmel szeretkezek és elmegyek, utána pár pillanat és ismét akcióra kész :)

Gyakorlás kérdése.

2011. jún. 22. 18:48
 5/7 A kérdező kommentje:
és addig amég pihentetem még fel nem áll addig mit csináljak majd sex közben? kinyaljam vagy ..?
2011. jún. 22. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Írj privit és MSNen beszéljünk. Nekem 3x ment általában egymás után, de van egy jó kis titka:)
2011. jún. 22. 19:50
 7/7 szamo77d ***** válasza:

Teljesen természetes jelenség, amiről írtál! Kérlek, ne-

hogy bebeszéld magadnak, hogy beteg vagy! Adj neki ele-

gendő pihenőt és aztán indulhat újra a móka! Míg pihen,

hagyd békén, ne csinálj vele semmit! Te is elfáradsz egy hosszú, nehéz nap után. S mielőtt bármihez kezdenél, jó

egy kis pihenés. Nahát, ő ugyanígy van vele!

2011. jún. 23. 07:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!