Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keféltetek már az utcán? (komolyan kérdezem)
Figyelt kérdés
valami eldugott zugba?:D
nem idétlen válaszokat várok. csupán érdekel:)
2011. jún. 22. 16:51
2/10 anonim válasza:
Igen, de az nem volt annyira eldugott
3/10 A kérdező kommentje:
:) jaj bocsi, nem írtam elég részletesen.. érdekelne valami kisebb sztori is
2011. jún. 22. 16:54
4/10 anonim válasza:
Úgy nagyon semmi extra. Egy vidéki város parkjában történt egy padon. Kicsit para volt, dehát fiatal voltam
:D
5/10 anonim válasza:
Margit-sziget, egy jópárszor, meg egyszer egy játszótér éjszaka.
6/10 Dexy válasza:
Én az utcán, játszótéren, focipályán már többször is :) Szeretjük az izgalmat XD 19/L Múlthéten beparkolt mellénk éjjel egy autó. Hát volt a sofőrnek egy jó estéje :)
7/10 anonim válasza:
Barátnőmék a temető mellé járnak. Számomra ez már morbid
8/10 anonim válasza:
furcsamód nem, pedig az a hír járja, hogy mi bU.zik szeretünk az utcán dugni. :/
9/10 A kérdező kommentje:
szerintem is a szabadban tök laza dolog lehet:D
de nekem is a temetős már kissé durva
2011. jún. 22. 21:09
10/10 anonim válasza:
Az parlament előtt. Torgyán tartotta a gyertyát.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!