Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudom élvezni a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom élvezni a szexet?

Figyelt kérdés
Nem egyszer csináltam már de nem tudom élvezni a szexet!! Eddig volt 3 fiúm akikkel szexeltem de nem tudtam élvezni egyikkel se!!!!
2011. jún. 22. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
A nőknek ezt meg kell tanulniuk, magukon próbálgatni, kiismerni a saját testüket. Mennyi idős vagy?
2011. jún. 22. 16:28
 2/6 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok :)
2011. jún. 22. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Ideges fajta vagy?
2011. jún. 22. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Huh, reméltem, hogy nem 14.

Most bunkónak fogsz tartani, de először masztizz. Úgy működik a dolog?

Nem lehet, hogy túl zárkózott, bizalmatlan vagy? Az ágyban bizony legyenek piszkos gondolataid, és próbáld teljesen átadni magad az érzésnek, ne szégyeld. A párodat meg kérd meg, hogy ne csak döngessen, hanem figyeljen oda rád, simogassa végig a tested, forgasson ha kell, te pedig hagyd és élvezd. És ne kapkodjatok.

Bocsi, ha mellétrafálok, csak találgatok, mi lehet a gond.

2011. jún. 22. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakértő de amennyire én tudom stressznek nagy szerepe lehet ugye jobban nőknél mint férfiaknál, mint ahogy menzeszt is zavarhatja ugye.

Meg amit az előző mondott, lehet nem tudsz elég felszabadult lenni valami miatt. Vagy m rosszul állsz hozzá akár. Ezekre gondolok.

2011. jún. 22. 16:56
 6/6 anonim válasza:
Lehet hogy nem is veled van a baj.Elég mélyre dugták?
2011. jún. 22. 23:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!