Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A versenytáncos srácok tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A versenytáncos srácok tényleg bi és meleg fiúk?

Figyelt kérdés
Egy barátom mondta, hogy a vesenytáncos fiúk között szinte mind meleg vagy bisex, de számomra ez hihetetlen. Igaz nem sokat láttam.
2011. jún. 22. 16:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Milyen marhaság ez? A meleg bárokban lévő emberek mind melegek? Nem...
2011. jún. 22. 16:09
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Én nem ismerek egyet se, de ez csak általánosítás. Valószínűleg nagyobb esély van rá, mert a lányosabb fiúk iránya a tánc, de ez nem megfelelő konklúzió.
2011. jún. 22. 16:10
 3/15 anonim ***** válasza:

barátom több éve versenytáncol... salsa, társastánc ... stb

és kicsit sem biszex vagy meleg:D

a barátod egy jó nagy hülyeséget mondott

2011. jún. 22. 16:11
 4/15 anonim ***** válasza:
nem,vannak aszexualáisok is :P
2011. jún. 22. 16:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Mivel régóta táncolok megmondhatom : nem , nem kéne általánosítani és csak azért elítélni valakit mert táncol... a táncosok még több lánnyal ismerkedhetnek meg.. :) 18/L
2011. jún. 22. 16:12
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát a 70% igen
2011. jún. 22. 16:16
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem ismerősöm is versenytáncol, de te annál férfiasabb férfit aligha láttál..és garantálni tudom, hogy nem meleg ;)
2011. jún. 22. 16:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Exem 8 évig versenytáncolt, nála heterobbat azóta sem találtam. ;) Pedig ő még direkt latin táncokra volt "specializálódva" :)
2011. jún. 22. 16:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Hányszor mondjam el, nem azon múlik egy ember identitása hogy mit csinál!!
2011. jún. 23. 01:20
 10/15 anonim válasza:
Hát én például versenytáncolok.És rengetek táncos párt ismerek,de egyik fiú sem volt meleg.Persze lehet,hogy egypár ember köztük az.És sokan azt hiszik,hogy csak mert táncolnak,akkor már melegek.De nem,szerintem nagyon kevés százalékuk az aki igen.
2011. jún. 25. 10:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!