Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lesz valami bajom, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valami bajom, ha a barátommal egy tóban szeretkezünk?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 15:31
1 2
 11/18 anonim válasza:

dehogy is xd

sőőőt! :D

sokan mondják h a vízben jobb szexelni :D

2011. jún. 22. 16:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Vízben annyira nem csúszik a szerszám :P
2011. jún. 22. 16:19
 13/18 anonim ***** válasza:

16:01

LOL

Nekem nem folyik be a hüvelyembe a víz...:D Az sztem max annál történik meg akit már 1000fele...

Én nem szexelnék tóban... Nővéremnek van barátnője aki csinálta és hát utána gyakori látogatója volt a nőgyógyásznak XDDD

2011. jún. 22. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:

a p.na úgy van kiképezve, h a víz ne tudjon belefolyni. én szexeltem már vízben, és nem lett semmi bajom (de ha 1 retkes horgásztóban csináljátok, akk előfordulhat :S)

és csak úgy lehet kivitelezni sajnos, ha gyógyszert szedsz.

2011. jún. 22. 16:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Én szexeltem már a Balatonban, de semmi bajom nem lett, ellenben nagyon jó élmény volt. Tudtam, hogy mit vállalok, mert amúgy hajlamos vagyok fertőzésekre, de csak és kizárólag a tömegstrandok medencéitől, Balatonból, tengerből soha nem kaptam el semmit. Szóval attól függ, milyen tóban.
2011. jún. 22. 17:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát ezentúl becsukom a számat, amikor tavakban fürdök...Kitudja, már mennyi spermát nyeltem strandolás közben bleee ...
2011. jún. 22. 17:48
 17/18 anonim ***** válasza:
17:48: Ugyan már, annál kutyább dolgok is vannak benne. El se hinnéd.
2011. jún. 22. 17:52
 18/18 anonim ***** válasza:

16:30-nak: nekem akkor is befolyt, amikor még szűz voltam.

amúgy apámék a Dagályban elkaptak vmi fertőzést (azt nem tudom h szexeltek-e), és őket 1 évig kellett kezelni, de én már a Palatinuson többször is szexeltem, de nem lett semmi bajom. de szerintem nem árt az óvatosság.

2011. jún. 22. 20:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!