Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha egy férfi 28 évesen napi többször végez maszturbál?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 15:03
2/15 A kérdező kommentje:
Ja persze.De az normális?
2011. jún. 22. 15:08
3/15 anonim válasza:
ez megesik, pláne ha nincs barátnője, vagy nincs aki kielégítse. ezen nincs semmi rendkívüli
4/15 anonim válasza:
Ha többször végez maszturbál, az teljes normális lenni, feltéve ha barátnő lenni nem, vagy szex nem akarni elégszer. Valószínűleg ezért napi többször végez maszturbál a férfi éves 28.
5/15 A kérdező kommentje:
válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:14
:D
Hát beszarok...miért nem lehet rendesen magyarul írni?
2011. jún. 22. 15:21
6/15 anonim válasza:
Előbb olvasd el amit te írtál és érteni fogod miért így írta :)
7/15 anonim válasza:
Hát ne szarni be, mert te is írni fasság.
8/15 A kérdező kommentje:
tudom már észre vettem,de már csak akkor amikor nyomtam egy ok gombot.
2011. jún. 22. 15:27
9/15 A kérdező kommentje:
gondoltam így is megértitek:)amúgy én is értettem amit ő írt,csak azt nem hogy miért így írta.de most már képben vagyok.
2011. jún. 22. 15:28
10/15 anonim válasza:
Jaj, de jót röhögtem. :)
Amúgy normális, én sem vagyok különb, mint te, pedig majdnem egyidősek vagyunk. Én legalábbis nem látok benne semmi rosszat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!