Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a g pont? Van valaki akinek már sikerült a g pont orgazmus?
Figyelt kérdés
Keresem keresem de nem olyan húde jó érzés.Van egy kis pont szerűség amit ha izgatok akkor egy két mp-ig pisilhetnékem van.De utána ez is elmúlik és semmit nem érzek2011. jún. 22. 14:42
1/11 anonim válasza:
ez mindenkinek máshol van: van akinek a nyaka, van akinek a combja, intim részek... bárhol lehet
2/11 anonim válasza:
amit előttem írnak az nem csak az erogén zóna?
van g pont elvileg a nemiszerver belső falán amit ha izgatnak akkor állítólag megkeményedik meg ilyenek... nekem még nem volt ilyen bár egyszer átélném
3/11 anonim válasza:
Nyakában XD idióta!Az erogén zóna
4/11 anonim válasza:
első vagyok. nekem biosz órán ezt tanították még anno
5/11 anonim válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
nem jó a link
2011. jún. 22. 15:09
7/11 anonim válasza:
A G pont elvileg a hüvelyben van, nem messze a bejárattól, de minden nőnek kicsit eltérő helyen. Van akinek egy konkrét pont megint másnak szivacsos jellegű terület...
A nyakon...pfff.....istenem milyen biosztanárotok volt?
8/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Nekem sikerült. Hüvely belső falán van, kissé beljebb finom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!