Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan izgassam fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan izgassam fel?

Figyelt kérdés

Helló,barátnőmet szeretném felizgatni...tudom h a fülén tuti sikerem lenne...de egyszerüen nemengedi h belenyaljak..pedig ő is mondta h érzékeny,és tuti felizgulna tőle,de nem engedi,(néha néha sikerül elkapni a fülét,olyankor ő is belenyal a fülembe,és férfiaságom egyből életrekell,meg a popóját a farkamhoz dörzsölgeti,meg lábbal simogatja afarkamat...ezért nekem is viszonozni kéne,de nemakarom h aztvegye le belőle h csak megakarom húzni,és túl rámenős vagyok.

öttleteket kérhetnék h hogyan iizgassam fel.vaddítsam be?

mind a 2 en 18 évesek leszünk!

2011. jún. 22. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jön az magától. Borítsd el apró csókokkal a nyakát, a vállait. Símogasd a csombja belső oldalát, és időnként tévedjen a kezed a puncijához.
2011. jún. 22. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Úgyis átestek a holtponton,úgyhogy munkaruha legyen a farzsebedben mindenképp! XD
2011. jún. 22. 14:36
 3/9 A kérdező kommentje:
sok csókot szoktam engedni a nyakára mellére,szoktunk nyelvünkel játszadozni is...tegnap felvettem az ölembe,vadd csókolózás közepette,és leboritottam az ágyra,és a far kam a puncijánál volt..és nagyon erős lüktetést éreztem a puncijánál...ez már azt jelenti h élvezte?
2011. jún. 22. 14:41
 4/9 anonim ***** válasza:

nem. Csak a farkad lüktetett.

XD

2011. jún. 22. 14:41
 5/9 anonim válasza:
"nemakarom h aztvegye le belőle h csak megakarom húzni" hát ha a nemi szerveddel érintkezik ilyen módon szerinted akkor ő szerinted nem akarja? :D
2011. jún. 22. 14:42
 6/9 A kérdező kommentje:

biztos akarja ő is..de aztakarom elérni,hogy ő már úgy fellegyen izgulva h nembírjon magával.

én hamar betudok vadulni,és ezt ő szereti nézni,mikor vadd vagyok

2011. jún. 22. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:

A pasik szégyene vagy XD

Hogy a francba tudod ilyenkor "otthagyni" a lányt?

Ha ezt sokáig csinálod,mással fogja megrakatni magát!

2011. jún. 22. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy a barátnőjét kúrod. Hidd el fel fog izgulni.
2011. jún. 22. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Traktorral
2011. jún. 22. 23:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!