Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mértnem szereti az orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mértnem szereti az orális szexet a barátnőm?

Figyelt kérdés
Már egy ideje eggyütt vagyunk és már volt szex is de nem tudom miért nem szeretné bekapni. Ezért ha vki tud vmit ezzel kapcsolatba irni azt megköszönném!
2011. jún. 22. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
8%

húha ez viszont baj.

ha nem szeret szopni, akkor később se fog, olyan nagyon nem létezik hogy megszereti.

viszont egy hosszabb távú kapcsolathoz hozzátartozik a szopás, nyalás, mert ez is egy fontos és intim dolog.

2011. jún. 22. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltetek vele erről? Rengeteg oka lehet, a teljesség igénye nélkül: rossz tapasztalata van vele (pl. előző barátja túl erőszakos volt vele), egészségtelenül élsz, ezért rossz illatú (és ezzel együtt valószínűleg rossz ízű), kezdő benne, és nem akar leégni előtted, ódzkodik attól, hogy amivel vizelsz, azt a szájába vegye stb. De ezt vele kell megbeszélni. Nagyon fontos még, hogy ne erőltesd! Ha szépen átbeszélitek, megvan az esély, hogy levetkőzze a gátlásait.
2011. jún. 22. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
én sem szerettem szopni,és kb.2 év után rászántam magam,és azóta csinálom,pedig a párom nem várja el tolem.elore az volt bennem,hogy neki jot csináljak,de most már automatikusan jon,de nem mondhatom hogy szeretem.csak miatta csinálom.
2011. jún. 22. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet h nem szereti a szagát. mielőtt megy hozzád mosd meg alaposan és próbálj vele beszélni erről, szopni fog és ha szereti az izét, szagát akkor ezután fog :)
2011. jún. 22. 14:34
 5/10 Főzős Laci ***** válasza:
Ez azért lehet,mert ez a hölgy nem éli át 100%-osan a szexualitást;valamilyen vagy többfajta gátlással rendelkezik.Kibeszéléssel vagy lehet segíteni a dolgon,vagy nem.Először azért várni kell,és szépen elmondani neki,hogy ez milyen katartikus élmény egy férfinak;majd egyszer csak ráérez.De erőltetni nem lehet,ezzel csak ront az ember!
2011. jún. 22. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy az előző pasija megfogta a fejét,és mélytorokra húzta...

Akkor pedig ne csodálkozz,ha elment a kedve egy életre ettől

2011. jún. 22. 14:40
 7/10 anonim válasza:
100%
Mi 3,5 éve vagyunk együtt a párommal, mégis 2 évet kellett várnia arra, hogy elhatározzam magam, hogy megteszem. Légy türelmes, ne erőltesd!
2011. jún. 22. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
mosd meg....
2011. jún. 22. 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Izgul te gyökér. Vagy büdös a pö.csöd.
2011. jún. 22. 23:23
 10/10 anonim válasza:
én barátommal fél éve vagyok együtt jóideig nem volt semmi mert valahogy nem éreztem annyira felszabadultnak magam vele , az első 2 orálnál lelankadt neki én meg nem értettem ez hogy lehet hiszen előtte nem volt még panasz sőt volt akinek szerettem is csinálni,aztán mondta hogy jajj mert neki mennnyire érzékeny meg mittomén...ez után én se csináltam neki ..aztán néha bunkó beszólásokat tett ezért...később viszont mikor ő kezdeményezett én nyalni kezdett akkor kötelezőnek éreztem ezt visszaadni neki..és azóta "szivesebben" csinálom neki hogy kezdem látni rajta hogy élvezi :D
2011. jún. 24. 17:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!