Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexeltél már a balatonban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltél már a balatonban?

Figyelt kérdés
(ha ige, és van hozzá egy pici sztorid vagy leírásod, hogy történt, akkor azt is írd hozzá. Mikor voltatok. Sokan voltak e. Balaton mely területén... Ilyesmik. Meg hogy izgultatok e.
2011. jún. 22. 13:48
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ja és kor + L vagy F vagy. :)
2011. jún. 22. 13:49
 2/22 anonim ***** válasza:

igen megdugtam marokmarcsit

22/F

2011. jún. 22. 13:50
 3/22 anonim ***** válasza:

Igen, de akkor még nem volt büntetendő kategória.

Részleteket is meséljek?

2011. jún. 22. 13:56
 4/22 anonim ***** válasza:
33%
igen a cápával! 14/l
2011. jún. 22. 13:57
 5/22 anonim ***** válasza:
26%
Persze,és nagyon izgató,ahogy a telesz@rt,telehugyozott víz beáramlik a nemi szervembe..
2011. jún. 22. 14:00
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Próbálok rövid lenni.

Gimisek voltunk a csajommal, amikor elmentünk a volt sulinkkal táborozni 10 napra a balcsira, mondván segítünk felügyelni a kiscsávókra a tanároknak. Persze nem lehettünk egy sátorban, amúgy is voltak fiú meg lány sátrak, vegyesen nem lakhatott senki. Szóval semmi összebújás semmi szex. Mi már tök készek voltunk a harmadik napon ezt gondolom mondanom sem kell. Hát a balcsiba viszont bemehettünk ketteseben, és rákaptunk a víziszexre. A csajszi keresztben a matracon én meg hátulról agyad neki. Vagy az ölembe vettem és úgy csináltuk (a vízben könnyebb tartani mint szárazon). A végén már olyan gátlástalanok voltunk, hogy a sekély részben leültem az iszapba, tanga félre és indulhat a pacizás...körülöttünk önfeledt fürdőzők :)

Na de aztán hazaérve itt is viszket, ott is viszket, fasza fertőzést szedtünk össze mind a ketten. Úgy hogy itthon kellett kiböjtölnünk kb 1 hetet szex nélkül amíg kikezeltek bennünket. Akkor 16 voltam. 25/f

2011. jún. 22. 14:05
 7/22 A kérdező kommentje:
Büntetendő... Ki látja a vízben, jó pár méterre a partól hogy mit csinálunk? :)
2011. jún. 22. 14:12
 8/22 anonim ***** válasza:
A nagytestvér mindent lát!
2011. jún. 22. 14:14
 9/22 A kérdező kommentje:
Hála Istennek nekünk nem lett semmi bajunk utána. Nehéz megállni, hoy ne próbálja ki az ember, ha adott a pillanat. Mi csak szemből csináltuk. És tényleg jobban bírtam tartani a párom. Jó volt. Csak őt zavarta hogy bement a víz. Ez olyan mint mikor levegő megy be.
2011. jún. 22. 14:18
 10/22 A kérdező kommentje:
A nagytestvérnek csak a kamerája forog ilyenkor. :D
2011. jún. 22. 14:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!