Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltél már a balatonban?
igen megdugtam marokmarcsit
22/F
Igen, de akkor még nem volt büntetendő kategória.
Részleteket is meséljek?
Próbálok rövid lenni.
Gimisek voltunk a csajommal, amikor elmentünk a volt sulinkkal táborozni 10 napra a balcsira, mondván segítünk felügyelni a kiscsávókra a tanároknak. Persze nem lehettünk egy sátorban, amúgy is voltak fiú meg lány sátrak, vegyesen nem lakhatott senki. Szóval semmi összebújás semmi szex. Mi már tök készek voltunk a harmadik napon ezt gondolom mondanom sem kell. Hát a balcsiba viszont bemehettünk ketteseben, és rákaptunk a víziszexre. A csajszi keresztben a matracon én meg hátulról agyad neki. Vagy az ölembe vettem és úgy csináltuk (a vízben könnyebb tartani mint szárazon). A végén már olyan gátlástalanok voltunk, hogy a sekély részben leültem az iszapba, tanga félre és indulhat a pacizás...körülöttünk önfeledt fürdőzők :)
Na de aztán hazaérve itt is viszket, ott is viszket, fasza fertőzést szedtünk össze mind a ketten. Úgy hogy itthon kellett kiböjtölnünk kb 1 hetet szex nélkül amíg kikezeltek bennünket. Akkor 16 voltam. 25/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!