Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszti a párom mellett amíg ő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszti a párom mellett amíg ő alszik? 17L

Figyelt kérdés

Ha együtt alszunk a barátommal és felkelek az éjszaka közepén, mindíg masztizok, mert izgat hogy ott van közvetlenül mellettem, és akármikor felébredhet és megláthat. Eleinte csak takaró alatt csináltam, de ha nagyon felizgulok közben, tök meztelenre vetkőzök, kitakarózok, és nagyon izgat hogy ha kinyitja a szemét biztosan lebukok.

Szerintetek mit szólna hozzá ha egyszer meglátna? Kicsit félek, de olyan izgató a szituáció...

2011. jún. 22. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Én élvezném, ha erre ébrednék éjjel barátnőm mellett:)
2011. jún. 22. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:

a kérdés szerintem kamu

amúgy felizgulna, s dugni akarna, ahogy pont ezt szeretnéd te is, csak nem tudom miért csak nézed, s nem kezded el simogatni, szopogatni, vagy a farkához dörzsülni a puncid...

2011. jún. 22. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
ha nem kamu sztem hajolj felé meztelenül vagyis hajolj rá és érzi a punci illatát egyből beindulna vagy ha már nedves vagy a szájára kenni picit és megcsókolni stb én élvezném nagyon
2011. jún. 22. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Köszi, hogy megosztottad velünk eme felemelő történetedet! Nem tudtam mi hiányzott. Legalább jót röhögtem!
2011. jún. 22. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Vagy tetszene neki vagy nem....

Honnan tudjam??????

2011. jún. 22. 13:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább beszélj a pároddal,és mond meg neki nyíltan,hogy egy nagy nulla az ágyban.

Mert ha erre kell ébredjen,öngyilkos lesz.

2011. jún. 22. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Fúúú, én megbolondulnék, ha erre ébrednék (nagyon pozitív értelemben)
2011. jún. 22. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Nos,igen..aki még életében puncit csak interneten látott,az megbolondulna...

Aki párkapcsolatban él,az pedig elgondolkozik,mielőtt megbolondul...

2011. jún. 22. 14:34
 9/10 anonim válasza:
én boldog párkapcsolatban élek, 37 éves vagyok és nagyon jókat szexelünk, de néha, ha éjjel felébredek mert még "bizsergek" , akkor én is szoktam. de csak úgy, hogy ő ne ébredjen fel rá. reggel felkelés előtt is szoktunk egy gyorsat, ilyenkor élvezem, hogy még nedves vagyok attól, amit éjjel csináltam magamnak.
2011. jún. 22. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát ilyet én is szoktam én 19 éves srác vagyok :D

Szerintem felizgulna rád és szeretkezés lenne a vége persze ha igazi férfi :D

Warezka 19/F

2011. jún. 22. 22:20

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!