Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszti a párom mellett amíg ő alszik? 17L
Ha együtt alszunk a barátommal és felkelek az éjszaka közepén, mindíg masztizok, mert izgat hogy ott van közvetlenül mellettem, és akármikor felébredhet és megláthat. Eleinte csak takaró alatt csináltam, de ha nagyon felizgulok közben, tök meztelenre vetkőzök, kitakarózok, és nagyon izgat hogy ha kinyitja a szemét biztosan lebukok.
Szerintetek mit szólna hozzá ha egyszer meglátna? Kicsit félek, de olyan izgató a szituáció...
a kérdés szerintem kamu
amúgy felizgulna, s dugni akarna, ahogy pont ezt szeretnéd te is, csak nem tudom miért csak nézed, s nem kezded el simogatni, szopogatni, vagy a farkához dörzsülni a puncid...
Vagy tetszene neki vagy nem....
Honnan tudjam??????
Szerintem inkább beszélj a pároddal,és mond meg neki nyíltan,hogy egy nagy nulla az ágyban.
Mert ha erre kell ébredjen,öngyilkos lesz.
Nos,igen..aki még életében puncit csak interneten látott,az megbolondulna...
Aki párkapcsolatban él,az pedig elgondolkozik,mielőtt megbolondul...
Hát ilyet én is szoktam én 19 éves srác vagyok :D
Szerintem felizgulna rád és szeretkezés lenne a vége persze ha igazi férfi :D
Warezka 19/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!