Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális ha óvszer vásárlás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bence741 kérdése:

Az normális ha óvszer vásárlásnál kínosan érzed magad? +hol? +korhatár?

Figyelt kérdés

Szerintem ez olyan mintha azt kiabálnád: "MEGYEK B**NI!" a patikában... :I

És egyébként van erre valami korhatár... (csak érdekel)

És minden patikában lehet kapni?

Válaszokat előre is köszönöm!

(szerintem nem szükséges, de azért ide írom hogy hülyék kíméljenek!)

2011. jún. 22. 12:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Egyáltalán nem kínos szerintem. Inkább vegyél 15-6 évesen gumit a patikában, mint vidd abortuszra a barátnődet. Ez meg az én véleményem.

Más, ha megkéred mondjuk édesapádat simán megveszi neked is.. (Szerintem még örül is neki, hogy nem meleg a fia..)

2011. jún. 22. 12:52
 2/13 anonim ***** válasza:

sztem ha patikában veszed akkor egyáltalán nem kinos .

viszont ha pl a tescoban vezsed meg az már igen :D

2011. jún. 22. 12:54
 3/13 bix ***** válasza:
100%
és az cinkes hogy megyek bszni?:D ugyanmár. megoldás: [link]
2011. jún. 22. 12:54
 4/13 Cicuskaaa123 ***** válasza:
100%
Szerintem seholsem kínos venni óvszert, miért lenne az.. Nem akarod, hogy a barátnőd teherbe essen :)
2011. jún. 22. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
hát nem tudom. nekem elején volt kínos mikor a barátommal közösen mentünk., de azóta már vettem egyedül is és szerintem tök természetes dolog. amúgy meg patikába sose vettünk még, inkább hipermarketbe. olyan mintha tampont vagy terhességi tesztet vagy hasonlót veszel...(20/L)
2011. jún. 22. 13:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mindíg 5-6 dobozzal szoktam venni,úgy is néz rám az eladócsaj,mint egy csődörre...:P
2011. jún. 22. 13:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kínos. Sokan szexelnek, sokan vesznek óvszert is. Patikában szerintem macerásabb, mert ott muszáj beszélned az eladóval. Inkább drogéria, ott nincsenek sokan. Csak odaadod a zsét a pultnál és már mehetsz is!:D
2011. jún. 22. 13:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Patika,drogéria..hagyjukmár...

Bemész egy éjjelnappaliba,leemeled kifizeted azt csókolom.

2011. jún. 22. 13:38
 9/13 anonim ***** válasza:
ha veszel a bótban egy doboz óvszert, a pénztáros leszarja, hogy mit vettél, lecsippantja a vonalkódját, mint a többi párszáz doboz kotonnak, amit aznap már vettek nála, s ha másnap a buszon együtt utaztok, nem fog emlékezni se rád, se a többire
2011. jún. 22. 13:49
 10/13 anonim válasza:
rendelsz vateráról és a probléma megvan oldva.
2011. jún. 22. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!