Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem bírom maszti nélkül?
18/L vagyok, de nem bírom ki hogy ne csinájjam..ha már 3 nap kihagyás után már nagyon kell
nagyonciki?
a barátommal még nem kéne szexelnem..
Mi az hogy nem kéne? Valaki megtiltja? Akkor szexelj vele, ha jónak látod. Ha magad miatt nem kéne még, akkor nem szóltam, de ne csak azért ne, mert valaki belédbeszélte, hogy még ne :)Amúgy szerintem nembaj, ha sokat csinálod. Én is sokat szoktam, ilyen korban természetes, hogy kívánjuk akár a másikat, akár csak az érzést :P
20/L
Ha most szex alatt csak a dugást értetted, akkor lenne petting, vagy az sincs?
Igaz a jól pettingetlő pároknál is előfordul maszti mind két nemnél, de végül is az egészen más, mint igazi fiúval/lánnyal ugyan az.
Ha a szüzességed még nincs kész, még nem érett rá a fiúd se a kapcsolat, attól még nyugodtan hagyd h ő masztizza meg neked az örömöd:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!