Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek nincs túllihegve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nincs túllihegve az évenkénti nőgyógyászati vizsgálat? (És a férfiaknak)

Figyelt kérdés
Szerintem ezzel az erővel a férfiaknak is évenként el kellene menni vizsgálatra ilyen téren mert már fiatal korban is megjelenhetnek a prosztata problémák és egyéb problémák, mint itt is olvasható többször. Én személy szerint nem hiszek ebben az évenkénti ellenőrzésben , mert régen sem jártak minden évben és tovább élnek majd mint mi. Ha egy nőnek semmi panasza nincs rendesen beállt neki és gumival védekeznek szerintem teljesen fölösleges oda rohanni ugyanis nem egy olyan hír volt amikor egy vizsgálattól kapott el valaki éppen egy gombás fertőzést. Vannak akik még így gondolkoznak?
2011. jún. 22. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Jobb ha elmész, senki sem halt még bele. És ha mondjuk valami betegség ppen még tünetmentes kialakulóban van? Hamarabb diagnosztizálják, és orvosolhatják, még mielött bármi bajod lenne. Tudom, hogy kellemetlen, meg minden, de gondolod az kelelmesebb amikor feldugnak egy kampót a seggedbe és kitépnek egy szövetdarabot..? Hát nem igazán, bár hálistennek még nem volt szerencsém hozzá..
2011. jún. 22. 10:28
 2/8 anonim válasza:
64%
Szerintem egy egészséges,valamit magára is adó nő minimum 3,max 6 havonta elmegy vizsgálatra.Főleg,ha nemi életet él rendszeresen....
2011. jún. 22. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nincs túllihegve, bár az igaz, hogy a férfiaknak is kéne járni. A magyar ember így is keveset jár orvoshoz, és általában már későn. Tudod, hány életet lehetne megmenteni, ha az emberek betartanák ezeket az évente tartandó szűrővizsgálatokat?!
2011. jún. 22. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

És tudod magadtól, hogy nincs mondjuk méhnyakrákod? Csak mert nincsenek panaszaid? "Mivel a méhnyakrák kialakulása 10-20 évig is eltarthat, sokáig tünetmentes, és leggyakrabban rákszűrő vizsgálatnál ismerik fel."

Szeritem évente egyszer midenki kibírja azt az 5 percet.

Meg a pénzt is, ha magánorvoshoz megy. Inkább azt, mint a kórház meg stb.

2011. jún. 22. 11:05
 5/8 napietus ***** válasza:
49%

nincs túllihegve, sőt, alul van lihegve. ha mindenki eljárna évente, akkor már 20-30 éve SENKINEK nem kellene meghalnia méhnyakrákban, mégis szedi áldozatait. egyébként az én dédanyám pont méhnyakrákban halt meg, pedig már akkor, 1984-ben simán kiszűrhető lett volna, de csak halogatta.

szóval remélem, hogy csak Neked ennyire ostoba és korlátolt a gondolkodásod. a rák alattomos betegség, amikor már tünetet produkál, rég rossz. a nőgyógyászati rákokat pedig pont a fiatalabbak élik túl kevesebb eséllyel.

2011. jún. 22. 11:22
 6/8 napietus ***** válasza:
egyébként értelmes férfi is elmegy prosztatavizsgálatra. nőknek meg bizonyos kor fölött mammográfiára is érdemes legalább évente.
2011. jún. 22. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Nekem tünetmentes volt a méhszájseb, anyámnak a ciszta és később a polip. Ha nem megyünk el, akkor nekünk hosszútávon annyi. Nemcsak a partnertől kaphatsz betegséget!!!
2011. jún. 22. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Nincs! Egy ismerősömnél így vették még észre időben a méhnyakrákot.
2011. jún. 22. 12:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!