Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni h jo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni h jo vagyok e az ágyban? 20/L

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
14%

Írj egy privit kiderítjük :D:D

F/16..

(viccnek szántam ne írj, am sm nézem mailt.. nomeg van barátnőm >.<)

2011. jún. 22. 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ha mondjuk kufircolsz egy ellenkező neművel és azt mondja hogy tyű de jó voltál az ágyban akkor jó voltál az ágyban ha nem ezt mondja akkor szar voltál és menj el apácának
2011. jún. 22. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak fekszel a hátadon, hanem aktívan részt is veszel a tevékenységben, akkor már nagy baj nem lehet.
2011. jún. 22. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
így van ha nem csak mozdulatlanul fekszel és élvezed ami történik akkor már valószínűleg jó vagy
2011. jún. 22. 10:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Puding próbája az evés. Egyébként légy olyan mint egy szerelmes fél és élvezd amit csinál, meg gondolj bele abba hogy ami neked jól esik hogy csinál közben az neki is minden bizonnyal jól fog esni.

26 ff Pest

2011. jún. 22. 11:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Na, erre én is kíváncsi lennék. Borzasztó biztos nem lehetek, mert még mindegyik pasim nagyon akarta minden nap.
2011. jún. 22. 12:01
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Ez engem is érdekelne. Igaz, h a párom mindig azt mondja, h huh de ilyen meg olyan jó, de én pl. tudom magamról, h annyira nem is. Nem tudok művészien vetkőzni (mindig beleakad vhova a ruhadarab), belelóg az arcomba a hajam, ha kibontom, ha összekötöm akkor meg nem szép. Nagyon ritkán vok képes rá, h lovaglópózba magamba vezessem, és nem tudom hol a halálban tanuljam meg. Nem mindig bírom olyan sokáig lovagolni, mint kéne, mert egyszerűen elfáradok pedig szoktam edzeni. Nem tudom őt átpakolni egyik pózból a másikba, ált. hagyom hogy ezt ő csinálja, pedig tudom, h nekem is kéne. Ezeket mondtam is neki, és mindig azt mondja, h teljesen feleslegesen aggódom, mert szerinte ezek mind SZEXIK. Úgyh én már nem is értem ezt az egészet. :S 20/L
2011. jún. 22. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:
14:49 szerintem éppen ezek az apró bakik tesznek tökéletessé ezek nélkül csak egy unalmas dugás lenne
2011. jún. 22. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem úgy, hogy lefekszel valakivel, aki igazán jó az ágyban -a többi nő elmondása szerint-. Igen, én magamat javasolnám.

2011. jún. 22. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!