Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lazítsam el a fiúm?
Figyelt kérdés
Tegnap itt aludt nálam a barátom. A tesóm folyamatosan zaklatott minket, így beültünk a kocsiba, és elmentünk egy 'tiszta' helyre! Szeretkeztünk, nagyon jó volt... NEKEM! De a fiúm annyira aggodalmas volt, nem tudta elengedni magát, és így nem hiszem, hogy annyira élvezte a dolgot. Én azt hittem izgatni fogja nagyon, hogy kocsiban csináljuk majd. Ő azt mondta jó volt, de kicsit aggodalmas vagyok! :) Ha legközelebb is szeretném az autóban, akkor mivel lazítsam el? :D2011. jún. 22. 10:15
1/5 anonim válasza:
Szerintem lődd le az öcsédet (gondolom az volt..:D) Amúgy meg miért hazudna..?
3/5 anonim válasza:
Szopdle........... Talán jobban fogja élvezni xD
4/5 A kérdező kommentje:
Megtörtént! :)
2011. jún. 22. 11:09
5/5 anonim válasza:
Ilyesmi nálunk is volt már gond. Én is először orálisan kényeztetem a rudiját, de mielőtt elmenne, benyálazom a kezemet és a prosztatáját ingerlem, közben óvatosan tágítom is. Ha elég finoman csinálom, akkor ez működik és nagyon ellazul.
15/F
Kocsi hátulján tuti megy, mi is elbújtunk egy kamion hátulján egy szivárvány-zászló alatt a hétvégén ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!