Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett a gond? (info alul)
Figyelt kérdés
a barátommal már 5 hónapja vagyunk együtt és elérkezett az idő arra, hogy én a számmal kényeztessem.. durván szólva leszopjam. Ezt tegnap véghez is vittük, minden rendben ment, élvezte is stb... de ez eltartott több mint egy órán át. A végén már csak kézzel ment, de aztán begörcsölt a lábam és abba kellett hagyni. Szóval nem tudom mi lehetett a gond.. ő nyugtatott, hogy neki nagyon jó volt meg minden de akkor miért nem ment el? Mit csináltam rosszul? Ez volt az első alkalom, hogy csináltam, és neki is, hogy csinálták. Segítsen, aki tud... köszönöm.2011. jún. 22. 10:11
1/16 anonim válasza:
Lehet ez neki épp nem az esete.. Neked is biztos van/volt/lesz olyan szexuális együttléted, hogy élvezed, meg jó, de nem tudsz elmenni. Közben is biztos nagyon jó volt neki, hidd el..:D
2/16 anonim válasza:
te magad adtad meg a választ,valószínüleg még te sem voltál olyan ügyes és valószínüleg ő is izgult,nem laZULT EL,STB....bár az tényleg durva hogy egy óra alatt nem ment el...amikor nekem először csinálta a szintén tapasztalatlan barátnőm akkor 15 perc alatt nem mentem el és őt is letörte a dolog...de másnap nyugodtabb körülmények között már sikerült...próbáld újra! :)
3/16 anonim válasza:
Miközben csinálod szívd is egy kicsit!Így az én párom nagyon hamar elmegy!
4/16 A kérdező kommentje:
hát mondta is, hogy szokatlan neki meg más, hogyha én csinálom.. és tényleg izgult... csak az egyik barátnőm is mikor először csinálta a barátjának 15 perc is elég volt.. nem tudom nekem ebből az jön le, hogy rosszul csináltam...
2011. jún. 22. 10:25
5/16 kovpet válasza:
Dr. Kovpet napi háromszori gyakorlást ír fel nektek, előszörre csak egy hétig. Utána menni fog, de ha akkor is fennáll a panasza, feltétlen jöjjön vissza egy hét múlva, kap valami erősebbet :)
6/16 A kérdező kommentje:
napi 3 kicsit sok lenne :)
de azt ki is felejtettem, hogy mielőtt én csináltam neki reggel egyszer magának is csinálta, mert attól félt, hogy túl hamar el fog menni.. ez lehet számít.
2011. jún. 22. 11:03
7/16 anonim válasza:
Micsoda???? Lesz*pta saját magát? Atyavilág!
8/16 A kérdező kommentje:
nem dehogy ahj rosszul írtam akkor. Kézzel.
2011. jún. 22. 11:11
9/16 anonim válasza:
Naná! Persze, h számít! De azzal csak neked tett volna szívességet, ha hamar elélvez. Nem is értem ez miért lett volna akkora baj??
10/16 A kérdező kommentje:
Pontosan! Én is ezt mondtam neki, felesleges volt.. kevesebb lett volna nekem a "munka"...
2011. jún. 22. 11:19
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!