Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem lenne korai? Véleményem szerint itt aludhatna és megtörténhetne AZ is. Szerintetek?
Figyelt kérdés
3hónapja járunk a barátommal, szeretjük egymást.
szo9mbaton lesz nálunk egy családi buli és mivel ő vezet alapból nem mehet haza, de szeretnénk mi is kicsit iszogatni. És szerintem itt alszik...
De én benne lennék hogy AZ is megtörténjen...:)
Már pettingelünk és volt orális szex is.
Én 18elmúltam ő 20éves.
2011. jún. 22. 10:06
1/11 anonim válasza:
az adott kapcsolatban Te ismered a körülményeket, hogy korai-e, vagy sem... felnőtt emberek vagytok, DE: ha igazán akarnád, nem tennéld fel ezt a kérdést, szerintem még nem érzed magad készen rá.
2/11 anonim válasza:
szerintem nem korai. a ti korotokban már csodálom azt a 3 hónapot is.
3/11 A kérdező kommentje:
ja és már nem vagyok szűz.
2011. jún. 22. 10:13
4/11 A kérdező kommentje:
nem tartom magam szexinek meg soványnak sem, sztem nincs jó alakom. de vettem nemrég egy új fürdőruhát és mondta tegnap a barátom hogy mutassam meg neki.
felvettem...egy egyszerű bikini... és meglátott és csak nézett és elvolt ájulva, h szexi vagyok, megölelt és éreztem h hát áll neki a dolog:D
de mi lesz vele a strandon, mert nemsokára nyaralni megyünk:))
ENNYITŐL BEINDUL?:O
2011. jún. 22. 10:21
5/11 anonim válasza:
Szerelem-Szex kategória... Kérem szépen oda pakolni!
6/11 anonim válasza:
azok alapján amiket leirtal, azt mondanám h igen simán megtörténhet a dolog, bár ezt neked kell tudni, ha ugy érzed kész vagy rá, akkor hajrá, ha viszont még nem, akkor mondd el neki nyugodtan, megfogja érteni!
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai. 3 hónap után, úgy hogy már petting is volt, mire várni? Szereted? Ő is? Akkor mi akadálya lenne?
8/11 anonim válasza:
3 honap utàn engem elvett a pàrom! Pedig nem ismertük elötte egymàst! Na bumm, ha jol esik csinàljàtok! Ennyi, senkinek semmi köze hozzà! :)
9/11 anonim válasza:
Nekem korai lett volna, mi egy év után feküdtünk le. De Ti tudjátok:)
10/11 anonim válasza:
Ez toletek fugg ha mindketten akarjatok akkor persze hogy lehet,az onnsanyargatas a legbutabb dolog a vilagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!