Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy a bnömnek orgazmusa van, ha pl simogatom ruhán keresztül? Honna tudom mikor kell abba hagyni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 01:30
11/17 anonim válasza:
miért nem kérdezed meg tőle? basszus,ember..szoktál te beszélgetni?
12/17 anonim válasza:
hát, biztosan jobban örülne ha nem lenne ott az a ruha...
13/17 anonim válasza:
azért hogy te élvezd..a ruhán bévül inkább akkor lesz orgazmus.. és akkor hagyd abba ha mondja vagy ilyenkor más az arca mint orgazmus közbe..:)
14/17 anonim válasza:
ruhán keresztül felizgatni lehet csak
orgazmushoz több kell: az nem csak annyi,h élvezte,hanem attól sokkal több....;-)
15/17 anonim válasza:
tegnapelőtt 08:38
Aha... Mondom én, hogy nem vagy valami tapasztalt!
Egy 35 éves nőnek másfél perc alatt okoztam elég nagy orgazmust farmeren (!) keresztül. Senki nem mondja hogy ez elég egy kiéhezett nőnek, de a jelenlegi barátnőmet is bármikor elélveztetem ruhán keresztül és ő is 30 fölött van. Hidd el hogy akár egy csókkal is el lehet élveztetni egy nőt!
16/17 A kérdező kommentje:
Taniíts mester! :D
2011. jún. 24. 10:39
17/17 anonim válasza:
06-24 10:39
A net televan szakirodalommal. Hogyan kell puncit nyalni, a csikló, a punci gasztronómiája, 35 legforróbb szextipp, leggyakoribb női fantáziák, a női kezek dícsérete, stb. Ezerszámra találsz ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!