Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi lehet ez. Normális?
Olvastam már néhány cikket a "női ejakuláció" nevezetű dologról. Nekem az a problémám, hogy tényleg nem tudom, vajon normális dolog-e ami nálam van.
Ha szeretkezünk a barátommal, igen gyakran igen sok folyadék távozik belőlem. Én arra gondoltam, mi van, ha vizelet??! Hiszen tényleg igen nagy mennyiség tud ez lenni. Csakhogy a folyadék akkor is jelentkezik ha közvetlenül az együttlét előtt elmentem mosdóba. Mégis, hogy lehetséges akkor ennyi sok folyadék. Szerintem lehet akár 1-2 deci is, bár... nem mértem még, csak elég sok.
Ráadásul a cikkekben azt olvastam, hogy ez az orgazmusokor szokott jelentkezni, nekem viszont általában nem szokott orgazmusom lenni, ez a folyadék viszont szinte mindig. Ha pedig van orgazmusom, persze, akkor is van folyadék is, de attól függetlenül is.
Tényleg, lehet, hogy vizelet, lehet, hogy tényleg bepisilek közben... de még üres hólyaggal is ?! :S :(
Ötlet... ?
Nekem is orgazmus előtt jön, de csak ritkán. Nincs ezzel semmi gond. :) És nem pisi
22 L
Szimplán benedvesedsz.... -.-"
Van aki jobban nedvesedik(vizesebb),van aki rosszabbul!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!