Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vízben lehet teherbe esni? Mondjuk ha együtt fürdök a párommal és elélvez
Figyelt kérdés
Strandon?2011. jún. 21. 22:44
1/10 anonim válasza:
Előző, közöd van hozzá?
Hát nem tudom, kicsi rá az esély, de lehetséges.
2/10 anonim válasza:
Arról nem is beszélve,hogy 10-ből 10 gyerek a vízbe szarik...... xD
3/10 anonim válasza:
Hát azért én nem örülnék neki, ha megtudnám, hogy a vízbe amiben fürdök beleélvezett valaki. :S Szóval megértem a felháborodását.
Ha otthona kádban csinálják, vagy a saját medencéjükben oké...de ez így gusztustalan.
4/10 A kérdező kommentje:
Félre értettétek !:) Én úgy értettem h otthon a kádban ha elélvezünk mindakettan akkor? Strandon,pedig ha most egy férfi elélvez,akkor más attól teherbe eshet?
2011. jún. 21. 22:57
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem lehet...ha a vízbe is élvez az nem jut olyan mélyen/és koncentrációban a hüvelybe hogy elérje a méhet. :S Szerintem.
6/10 Argloss válasza:
Erre az esély gyakorlatilag nulla.
7/10 anonim válasza:
Már olvastam róla hír cikket, hogy ettől esett teherbe csaj, de szerintem fake hír volt.
Mindenesetre akkor is undorítónak tartanám, ha megtudnám, hogy ami vízben fürödtem valaki belerecsizett...
8/10 A kérdező kommentje:
és a párommal fürdök? nem szexelünk csak elélveztünk
2011. jún. 21. 23:03
9/10 anonim válasza:
A spermiumok azonnal elpusztulnak, amint víz éri őket. =/
Mellesleg azért figyeljetek oda, mert nem egy perverz idióta veri ki a vízben, én már láttam is egyszer ilyet, hát szép volt....
10/10 anonim válasza:
Én láttam a hírekben, hogy egy román 16 éves csaj teherbe esett, kiderült, hogy testvérétől és arra fogták, hogy egymás után fürödtek, és azért. De azt hiszem később bevallották, hogy nem csak fürödtek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!