Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » SEX után minden alkalom után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lukas90 kérdése:

SEX után minden alkalom után a barátnom lepisil miért? Kérlek tudasátok velem

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 22:39
1 2
 11/16 gaborr25 válasza:
lehet nem is pisi hanem eltalaltad a g pontjat
2011. jún. 21. 23:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezt sztem tole kerdezd meg h miert?????
2011. jún. 22. 00:07
 13/16 anonim ***** válasza:
én örülnék neki :D
2011. jún. 22. 01:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Vidéken nem találták fel még a fürdést? Amúgy tök sz@r a helyesírásod! A vizeletet meg illik tudni megkülönböztetni a puncinedvtől és a bartholin mirigyváladéktól!

Biztos hogy elég érett vagy te már a vezetéshez, meg a nőkhöz? :D

2011. jún. 22. 08:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is hallottam már arról, hogy orgazmus után nem tudja kontrollálni. Hát érdekes, de lehet nem ártana orvoshoz fordulni neki. Nem hiszem, hogy komoly. Esetleg gyengébben az izmai ott. Lehet tornáztatni.
2011. jún. 22. 11:03
 16/16 anonim válasza:
a barátod csak nem egy pitbull?? :OOO :D tán egy yorkshire terrier?:O csaknem! :D
2011. jún. 25. 21:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!