Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért gondolom ezt?
Arról van szó, hogy az utóbbi napokban gyanusan elszaporodtak a gyakorin az olyan kérdező lányok, akiknek számít a méret, 20 cm alatt nincs élet, és a 13-15 centisek "kanócp.csűek". Nos, ezzel semmi gond nincs, de:
úgy vettem észre, hogy az ilyen hölgyek valószínűleg érzelmi sivárok is egyben -tisztelet a kivételnek, vagy a valóéletben fiúk, mert olyan alpári és, vagy lenéző stílusban írogatnak, ahogy csak egy műveletlen, értéktelen nő, vagy egy unatkozó 15 éves fiú tud, aki arra élvez, hogy fiúk tucatjai önbizalmát teszi tönkre.
Nekem csak 14 cm jutott a nadrágomba..., de ettől függetlenül simán elfogadnám, hogy nem mindenkinek lehet az elég. De miért lehet ez az érzésem, hogy azon lányok akik itt a nagy és vastag szerszámok mellett állnak, általában nőietlen, trágár, lenéző, és a végtelenségig egyszerű stílusban fejezik ki magukat?
Hogy lehet az alapján ítélni, hogy belemenjen e valaki egy olyan sráccal egy kapcsolatba, akinek "mindössze 19cm jutott", és, hogy egy válaszoló azt írja a gyakorin, hogy neki néhány pózban jobb volt a 22 centi, mint a 17? -természetesen utána odaírta a válaszoló, hogy van amiben a kisebb a nyerő, de mindegy is.
Valóban ilyen primitív azon lányok döntő többsége aki a nagyobb méretre esküszik?
Előre köszi a válaszokat:
24/f
IGen, de a baj az, hogy ennek az oldalnak eredendően nem a szórakozásról, meg egymás bolondításáról kellene szólnia...
Mondom, a stílus miatt szerintem is fiúk, vagy ha nem... Mindenesetre, ha lányok is, akinek már nőként itt jut eszébe megkérdezni, hogy hujjujj, szerintetek kicsi e ez stb, arról már alapból megvan a véleményem...
És nem akarok senkit megbántani, de az életben is, olyan lányokat hallottam minimum elég méretekről, "csak 17 centikről" beszélni, akiket egyéb megnyílvánulásaik alapján már az elött sem az intelligensebb emberek közé soroltam...
nyugi....az ilye lanyok tobbsegenek csak a szaja jar szerintem.....azt sem tudja mit beszel...
gondolom nem az "ilyen" lanyok erdekelnek hanem a normalisabbak?!...vagy ha igen akkor mar gond:P
en is lany vagyok, bar nincs viszonyitasi szintem a meretekhez, de attol senki onbizalmaval ilyen teren nem jatszottam...
áh, igen, ezek tinik, akik szórakoznak.
amúgy a 14 cm-rel ne legyenek komplexusaid, életem első orgazmusa egy olyan sráccal volt, akinek, huh, nem is tudom mekkora volt, mindenesetre a tenyeremben elfért:) szóval... a méret tényleg nem számít:)))
meg annyi, hogy hiába a nagy fütyi, ha nincs szerelem, akkor ott nem lesz kirobbanó orgazmus és mindent elsöprő kielégülés... :)
Köszönöm a hozzászólásaitokat.
Én valamelyest megnyugtató felismerésnek tartom ezt amit a 18/4,5 fölötti igényű lányokról mondtam, hogy az ilyen lányok többsége olyan, amilyen, mivel engem az ilyen lányok egyáltalán nem érdekelnek... :)
Nem mondom, hogy mindenki érje be 14/3,7-tel, de azért az mégis csak elárul valamit ahogy közzéteszi ezt egy ember... :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!