Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell így kihasználni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell így kihasználni egy női testet? -. -

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy csak addig vagyok jó, amíg nem jön egy jobb? És ha nem bújok egyből ágyba akkor én vagyok a hülye?

Más lányoknak is vannak ilyen tapasztalatai?

Az elején én belebetegedtem az ilyen szintű kihasználásba.

Ti hogy kezelitek?

2011. jún. 21. 21:31
 1/6 anonim válasza:

Kedves kérdező,

Sajnos rossz társaságban keresgélsz megértő és érzékeny férfit. Próbálj meg kapcsolatot kialakítani más emberekkel is (valószínűleg nehezebben találsz rájuk mert visszahúzódóak, néha önbizalom hiányosak). Döntsd el, hogy melyik a fontosabb, hogy menő pasid legyen, vagy párod. Sajnos az esetek többségében ez a két dolog kizárja egymást.

2011. jún. 21. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Minden nőnél van szebb nő. A külső megfog, a belső megtart. Biztos fiatal vagy még, és nem olyan mélyek a kapcsolataid, hogy ne lehessen könnyen kimászni belőlük.

A női test az univerzum legszebb csodája, és minél több és szebb van belőle, annál jobb! Legyen olyan szép és izgalmas a belsőd, mint a külsőd, szentelj többet a kapcsolatod építésének, és ez a helyzet meg fog változni!

2011. jún. 22. 08:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, erre én is kíváncsi lennék... :/

15/L

2011. jún. 22. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor most fordítsuk meg:

Miért van az, hogy csak addig vagyok jó, amíg nem jön egy jobb? És ha nem bújok egyből ágyba akkor én vagyok a hülye?

Más férfiaknak is vannak ilyen tapasztalatai?

Az elején én belebetegedtem az ilyen szintű kihasználásba.

Ti hogy kezelitek?

2011. jún. 22. 12:14
 5/6 A kérdező kommentje:
az utolsónak üzenem, hogyha unatkozol akkor ne itt tedd köszikeh. az eddigi kommentek meg...igen elgondolkodtató :) köszi a válaszokat.
2011. jún. 22. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 12:14

Bárcsak engem is kihasználnának szexuálisan a lányok! Sajna egyik sem akart eddig. :((( Pedig igény az vóna rá. :D

2011. jún. 24. 06:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!