Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell így kihasználni egy női testet? -. -
Miért van az, hogy csak addig vagyok jó, amíg nem jön egy jobb? És ha nem bújok egyből ágyba akkor én vagyok a hülye?
Más lányoknak is vannak ilyen tapasztalatai?
Az elején én belebetegedtem az ilyen szintű kihasználásba.
Ti hogy kezelitek?
Kedves kérdező,
Sajnos rossz társaságban keresgélsz megértő és érzékeny férfit. Próbálj meg kapcsolatot kialakítani más emberekkel is (valószínűleg nehezebben találsz rájuk mert visszahúzódóak, néha önbizalom hiányosak). Döntsd el, hogy melyik a fontosabb, hogy menő pasid legyen, vagy párod. Sajnos az esetek többségében ez a két dolog kizárja egymást.
Minden nőnél van szebb nő. A külső megfog, a belső megtart. Biztos fiatal vagy még, és nem olyan mélyek a kapcsolataid, hogy ne lehessen könnyen kimászni belőlük.
A női test az univerzum legszebb csodája, és minél több és szebb van belőle, annál jobb! Legyen olyan szép és izgalmas a belsőd, mint a külsőd, szentelj többet a kapcsolatod építésének, és ez a helyzet meg fog változni!
Figyelj, erre én is kíváncsi lennék... :/
15/L
Akkor most fordítsuk meg:
Miért van az, hogy csak addig vagyok jó, amíg nem jön egy jobb? És ha nem bújok egyből ágyba akkor én vagyok a hülye?
Más férfiaknak is vannak ilyen tapasztalatai?
Az elején én belebetegedtem az ilyen szintű kihasználásba.
Ti hogy kezelitek?
tegnapelőtt 12:14
Bárcsak engem is kihasználnának szexuálisan a lányok! Sajna egyik sem akart eddig. :((( Pedig igény az vóna rá. :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!