Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ez az orgazmushoz vezető út vagy sem?
Figyelt kérdés
Még sosem volt orgazmusom és tnap lefeküdtünk a párommal és nem tudom pontosan leírni,h milyen érzés volt de inkább ahhoz tudnám hasonlítani mintha "pisilnem" kellett volna,persze nem kellett még utána sem..de valamilyen szinten jó érzés volt és lehet,h ez azt jelenti,hogy ha tovább csináltuk volna akkor elélvezek??ez egyáltalán normális érzés??amugy főleg kutyapóznál éreztem,meg amikor a lábam a nyakában volt..
20/L
2011. jún. 21. 21:24
2/5 A kérdező kommentje:
juj akkor örülök mert már azt hittem,h én soha nem leszek rá képes..de akkor ugy látszik van remény..:) köszönöm..:)
2011. jún. 21. 21:45
3/5 anonim válasza:
Hát nekem ez az érzés sokszor volt, de egyszer sem jutottam ennél tovább, ezek szerint, ha akkor nem szakítjuk meg,,hanem tovább csinálja, akkor lett volna orgazmus?
4/5 anonim válasza:
Pont ilyeneken morfondíroztam az elmúlt 1,5 évben, mióta odaadtam a szüzességem :) a páromnak. És nem volt orgazmusom nagyjából mostanságig. Ugyanilyeneket éreztem meg minden, és ugyanezek a kétségeim voltak, mi van ha nem leszek rá soha képes, mert annyi nő frigid meg minden. Amúgy is elég zárkózott és félénk és nagyon nagyon önbizalomhiányos lányka vagyok, szóval minden ami csak frigiddé tud tenni. És másfél évig semmi! Na megtört a jég. A pisilés érzéssel jó úton haladsz, koncentrálj a párodra meg az érzésre meg magadra, hogy most ez milyen jó, és egyszer csak beköszönt a várva várt, nekem elhiheted :))))
5/5 anonim válasza:
Kedves 22:58 !De pasi csere is volt a 1.5 év után vagy az maradt?Én nekem még pisilés érzésem sincs akkor nekem soha nem fog menni?De én annyira reménykedem benne! Amúgy a belső orgazmus olyan érzés mint a külső tehát pl. mikor kinyalnak?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!