Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a kedvenc szexpózotok, amit mondjuk ti találtaok ki, vagy nincs nagyon elnevezve?
Figyelt kérdés
érdekelne, mert mindig ugyanaz a póz már unalmas2011. jún. 21. 21:16
1/4 anonim válasza:
Háát igazából nincs de ami naagyon bejön az az
hogy én(lány)térdelek az ágy előtt úgy hogy rádőlök ő pedig hátulról térdelve rám hajol amennyire tud aztán...vmi ilyesmi
2/4 anonim válasza:
hát szerintem manapság már nincs olyan póz, amit ne találtak volna fel mások.
nekünk az a kedvencünk, hogy úgy fekszem az ágyon, h a felsőtestem hanyatt van, a lábaim oldalra fordulnak, ő pedig odatérdel, és úgy tolja belém. így egyszerre tudja kényeztetni a mellem, és jó mélyen be tudja tolni a farkát!
3/4 anonim válasza:
mi legutóbb úgy csináltuk, hogy hanyatt feküdtem és teljesen összehajtogatott, a combom rásimult a hasamra meg a mellemre és a térdem is teljesen behajlítva, a párom meg kb. úgy mint misszionáriusban csak az egyik kezével alányúlt a hátamnak meg én is kapaszkodtam az ő hátába és így jó szorosan összesimulva... nagyon élveztük, jó mélyre lehet így hatolni
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!