Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értitek azt, hogy egy pénisz hány cm átmérőjű?
Arra gondolok, hogy pl megadjátok, hogy 4 cm átmérőjű az adott pénisz.
Egy wcpapírguriga is 4 cm átmérőjű, de az ugye teljes hosszában ugyan olyan vastag, míg a pénisz a közepe táján kb a hosszának a felén max vastag, de, legalább is esetemben a makk is elkeskenyedik, és a testem felöli végén is "szűkül"
IOti arra a legvastagabb részre gondoltok amikor méretet adtok meg, vagy az egész átlagára? -tehát aminél azt írjátok, hogy 4 cm, az a tövén 3,5, a legszélesebb részén pl 4,5 cm széles, vagy a legvastagabb részén 4, és ahol keskenyebb, ott keskenyebb?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:53
Jó nagy farok vagy,ki mondta neked,hogy ezt így kell?
Gilette pengével kell szeletet vágni,majd azt a szeletet kell lemérni.Nagyapáink is így csinálták.
Azthittem, keresztbe kell véágni pont a közepén, és így könnyen rá lehet fektetni a vonalzóra. Ezt követően centinként beosztásokat készítünk rajta, és ezeknél a jelöléseknél lemérjük a széltét. Összeadjuk az eredményeket, aztán elosszuk annyival ahány centi volt, azaz ahány centi hosszúságú a pénisz.
De ezek szerint rosszul tudtam...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!