Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első elvetetés ingyenes?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 18:24
11/21 A kérdező kommentje:
tehát akor a szülönek ott kell leni
2011. jún. 21. 18:39
12/21 anonim válasza:
nem kell ott lennie, csak alá kell írnia egy papírt
de hallod te inkább iskolába járj mint szexelj, mert alig tudsz írni kérdező...
13/21 anonim válasza:
Hát jól megszívtad azt látom. Legközelebb figyelj oda édes.
14/21 anonim válasza:
Ha nem vagy még 18 akkor ki fognak rendelni hozzátok egy tanácsadót is aki ellenőrzi a családi körülményeket, azután a szülői hozzájárulással lehet befizetni a költséget. A kórházban, illetve a beavatkozás során nem kell ott lennie a szülőnek de mindenhol máshol igen... :(:S Részvétem
15/21 anonim válasza:
Drága: Talán ha az abortusz helyett a VÉDEKEZÉSEN járna az eszed.
Egy csomag koton olcsóbb, mint egy abortusz, ami most már kb. 30 ezer forint.
És nem, az első sem ingyenes.
És 18 éves kor alatt szülői beleegyezés kell.
Remélem abba is belegondoltál, hogy ezzel megölsz egy babát!!!
16/21 anonim válasza:
10millió magyart öltek meg a "magyar" anyák 56 óta egyel több vagy kevesebb mai lányoknak mit számít? na ne nevettessetek...
17/21 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem terhes. Csak simán érdekli hogy megy ez.
18/21 anonim válasza:
Utolsó: Én meg csak reménykedni tudok benne, hogy nem terhes. De akkor is talán a védekezésen kellene elgondolkodnia, nem azon, hogy jajj mennyibe fog kerülni az abortusz"...
19/21 anonim válasza:
Én sosem voltam terhes, mégis gondolkoztam az abortuszon, sosem volt és nem is lesz gyerekem, mégis néztem már meg babaruhát és az utóévkönyvet is. A háborúkról is szoktam olvasni, pedig nem éltem háborúban.
Bárki elgondolkozhat egyes témákon, akár a védekezésen, akár az abortuszon. Ettől ő rossz ember nem lesz.
20/21 anonim válasza:
A helyzetednél (már hogyha saját magadról van szó) már csak a tájékozatlanságod és a helyesírásod a szörnyűbb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!