Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Kinek milyen volt az az érzés, amikor elöször megujjaztak, vagy simogattak ott?
én először nem engedtem a barátomnak:D
csak nadrágon keresztül simogatott, aztán addig erőlködött hogy végül is megtörtént, de nagyon jó volt, teljesen beindultam csak az volt a gáz hogy kocsiba volt:)
Amúgy ha magyar vagy, cseréld le a W-ket V-re. Ne légy szánalmas!
A kérdésre válaszolva pedig, irtó jó volt.
Brrrrrrr...Egy érzéketlen, 26 éves tuskó volt. Durr bele a közepébe. Fájt. Utána már rettegtem, ha ott ért hozzám. Hiába mondtam, hogy nem jó, ő a fejébe vette, hogy rosszul nem eshet és nem akarta abbahagyni...
Aztán szerencsére a következő párom már tudta, hogyan kell bánni egy olyan érzékeny területtel :)
Nagyon jó (:
Első találkozásunk előtt megkérdezte a barátom (távkapcsi), hogy csinálhat-e majd ilyen dolgokat, de végül élesben nem mert kezdeményezni, szóval kezdeményeztem én (:
Ahhoz képest, hogy elsőnek csinálta ő is, nagyon jól esett, ügyes volt ^^
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!