Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell mélytorkozni?
Hát én fiú vok de gondolom ebben nincs sok külömbség XD Am mint sokminden a szexben ez is agyban dől el szal ha akarod csinálni akkor a legnehezebb részén már túl vagy :D Am gyakorlás, ne várj magadtól túl sokat el elsőre. Nem mondom h szépen lassan, mert nekem pont akkor ment elsőre amikor határozottan bevettem, amikor szépen lassan akkor nem, mert pont ott a toroknál ingerelte XD Szal mindenkinek más, próbálgasd minél mélyebbre, úgyis érzed, ha már nem megy akk vedd ki, ha kiveszed úgyse fogod elhányni magad nyugi :P
Hát leírom bár nekem ez a technika soha nem jött be de állitólag úgy könnyebb ha kicsit kitolod a nyelved és hátul lehúzod (mint amikor az orvos lenyomja a spatulával vagy mi az XD) és csak utána veszed be ebbe a "csőbe" amit így csinálsz. Mongyuk nekem így mindig szarabb volt mint rendesen de lehet kivétel vok azért leírtam :D
Na mindegy sok sikert :P Sikerülni am sikerülhet elsőre is csak nem túl sokáig... de attól sem kell megijedni ha nem megy elsőre majd megy később :P
Sok gyakorlás kell hozzá, mert csak annyi a lényege, hogy a hányóreflex elmúljon. A többire meg elég csak figyelni, hogy a fa rok egyenesen a torok felé menjen, a nyelvedet ahogy tudod nyújtsd ki, vigyáz nagyon a fogaidra, és mindent az elején lassan csinálj.
A barátod vagy akivel csinálod az elején mondogassa, hogy érez szorítást vagy hogy nem fáj e neki, mert ha kicsit arrébb nem pont a torokba megy akkor fájdalmat okoz.
Jah és minden ilyen előtt sok nagy levegő, ne úgy hogy elszédülj csak mélyeket lassan.
18:33 javítottam a linket.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!