Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeretek sexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretek sexelni?

Figyelt kérdés
Nem szeretek sexelni de nem tudom hogy miért.15 évesen vesztettem el egy 5 honapos kapcsolatommal(3 honap után) sztem nem volt korai....most 19 éves vagyok és mondhatom hogy meguntam?
2011. jún. 21. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
ezekszerint mégiscsak korai volt...
2011. jún. 21. 18:09
 2/10 WhiteLabel ***** válasza:
Lehet a partner nem megfelelő..
2011. jún. 21. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy meguntad volna. Inkább a partnereid lehettek rosszak.
2011. jún. 21. 18:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Úgymond a mai átlaghoz képest nem volt korai...de mint élet hosszúsághoz képest lehet...De akkor mit tegyek hogy kivánjam a másik felet vagy csak hogy akarjam? Még felizgulni sem tudok... bármivel probálkozik a párom(3 éve vagyunk együtt) lehet hogy pont az idő miatt?
2011. jún. 21. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:
énis így vagyok ezzel. nemsoká 3 évesek leszünk mi is és ő volt nekem az első. most 18 éves vagyok. az első évben minden nap szeretkeztünk mert kívántam énis. de most már eljutottunk odáig h heti 1...
2011. jún. 21. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Hogyan szoktátok csinálni? Mindig ugyanaz a pozíció?
2011. jún. 21. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:
40%

Én csocsóztam régen de nagyon sz@rul ment és úgy gondoltam az egy hülye és unalmas játék. Most 6 évvel később az egyik legjobb és leg gólerősebb kapus vagyok a munkahelyemen!!!! Ma is fogok csocsózni, mert annyira király játék!!!!!

Általában a dolgok nem tetszenek, ha nem értünk hozzá, és nem sikerül boldogulni velük.

Szerintem pl ha velem eltöltenél akár csak egy éjszakát vagy más nem kezdő fiúval, akkor azonnal megváltozna a véleményed! (Na persze több év után is lehet valaki kezdő, úgyhogy körültekintőnek kell lenned!)

2011. jún. 22. 08:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindig több pozban csináljuk de még kedvem sincs az elöjátékhoz sem!Hiába meglenne beszélve hogy akkor most de nem megy és félek hogy elveszítem a páromat!
2011. jún. 22. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 15:25

Ja hogy most is kapcsolatban élsz. Ez tipikus, de szerintem az unalom a megszokás és a szex helytelen kezelése teszi. Olyan ez mint amikor egy új autót vezetsz. Egy ferrari valószínűleg fél év után is nyújt új élményt, de egy passat-ot csak az első pár alkalommal érdekes vezetni.

Ha fiatalok vagytok akkor tutira szét fogtok menni, márpedig azok vagytok. Ez így van rendjén. Kell a tapasztalat a későbbi jó kapcsolathoz. Amúgy meg ha valami elmúlt, eltűnt, S ettől lett keserű, akkor találd meg mi volt az.

2011. jún. 24. 06:41
 10/10 Slash90 válasza:
igen létezik sexfacebook csak nem számodra
2011. aug. 21. 17:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!