Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretek sexelni?
Én csocsóztam régen de nagyon sz@rul ment és úgy gondoltam az egy hülye és unalmas játék. Most 6 évvel később az egyik legjobb és leg gólerősebb kapus vagyok a munkahelyemen!!!! Ma is fogok csocsózni, mert annyira király játék!!!!!
Általában a dolgok nem tetszenek, ha nem értünk hozzá, és nem sikerül boldogulni velük.
Szerintem pl ha velem eltöltenél akár csak egy éjszakát vagy más nem kezdő fiúval, akkor azonnal megváltozna a véleményed! (Na persze több év után is lehet valaki kezdő, úgyhogy körültekintőnek kell lenned!)
tegnapelőtt 15:25
Ja hogy most is kapcsolatban élsz. Ez tipikus, de szerintem az unalom a megszokás és a szex helytelen kezelése teszi. Olyan ez mint amikor egy új autót vezetsz. Egy ferrari valószínűleg fél év után is nyújt új élményt, de egy passat-ot csak az első pár alkalommal érdekes vezetni.
Ha fiatalok vagytok akkor tutira szét fogtok menni, márpedig azok vagytok. Ez így van rendjén. Kell a tapasztalat a későbbi jó kapcsolathoz. Amúgy meg ha valami elmúlt, eltűnt, S ettől lett keserű, akkor találd meg mi volt az.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!