Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek egy nő csak szexre kell vagy lelkitársnak, beszélgetőpartnernek is?
Figyelt kérdés
Mindenütt azt olvasom, hogy huu így a szex, úgy a szex.. ezzel nincs is gond, de miért ez a legfontosabb egy kapcsolatban?? Fontos, hogy okos, intelligens legyen a partner? Ti mit gondoltok erről?
17/L
2011. jún. 21. 17:53
1/9 anonim válasza:
Nekem az utóbbi a fontosabb, ami persze nem jelenti azt, hogy az előbbi nem az.
3/9 WhiteLabel válasza:
Ennyi ésszel amennyivel téged a jó isten megáldott, csak szexre kellenél.
4/9 anonim válasza:
Erről oldalakat lehetne írni, a szakdolgozatomat el bírom küldeni, ha érdekel. Arra jutottam, hogy a valós világi értékeket minden a lehető legrosszabb irányban módosítja, elég, ha egy teljesen elfogadott, és híres filmet veszünk alapul, amiben van szerelmi szál. A csók, a szex a lényeg, és nem az, hogy a férfit megértse, vagy jó irányba terelje a figyelmét. Ha kiskorodtól ezeket nézed, akkor az alakul ki benned, hogy a nőknek a belső a fontos, nekem meg a külső.
5/9 anonim válasza:
Okos!
Mert csak olyan szexelős oldalakra jársz. Farkak, csöcsök, puncik között az ember nem keressen mélylélektani eszmefuttatásokat.:D
6/9 anonim válasza:
Öh... talán mert ez a szexualitás témakör?! Itt minden a szex körül forog! A párkapcsolatokba is nézz be olykor-olykor és meglátod, vannak nagyobb problémák, és szerelmek, meg mi egyéb más, mint ez az okos kérdés! :)
7/9 anonim válasza:
Mert az a lány akivel jóban vagy, beszélgetsz bármiről, megosztod a problémáidat, az csak barát ként fog tudni rád nézni.
Akire meg nyomulsz, avval meg nem fogsz ilyenekről beszélgetni
8/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj kedves WhiteLabel, igen megáldott az Isten egy csepp ésszel... Pont ezért kérdeztem meg, mert (nem konkrétan gyikre gondolok)a fiatal pasiktól csak ezt hallani... 17-2X éves korig... és megfordult a fejemben, h nem teszem fel a kérdést, mert úgyis ledegradáltok, de feltettem...
2011. jún. 21. 20:11
9/9 anonim válasza:
A Nő egy érző, emberi lény. Sokkal többet kell hogy jelentsen mint a sex... aki meg nem így van vele, az keresse az egy éjszakás kapcsolatokat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!