Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg szeretett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg szeretett és nem csak a szex miatt v velem?

Figyelt kérdés

A párommal 9 honapot vtunk együtt viszont csak 1 évre jött ide és 14év van köztünk ezért azt mondta h ez zavarja és így nincs jövöje ennek,és nem nagyon akar belebonyolodni mert így is fél h belémszeret.viszont vmiért mégis megszeretett és együtt is maradtunk és 1 idő elteltével elkezdte mondogatni h imád,nagyon szeret és ez így tök gáz h nincs jövöje..3honap elteltével lefeküdtünk bár elötte azért a petting megvolt,viszont viszonylag kevésszer szexeltünk volt h csak átjött és CSAK velem aludt,beszélgetni és h velem legyen..szal szex az ritka volt ,és v h szex közbe egyszer csak kinyögte h Szeretlek bár inkább a gond az v h nem szedtem tabit és szentem ezért v ilyen ritka v talán azért nehogy jobban belém szeressen??

jah és nem v mellettem csaja,és kétségtelen h mindig kívánt nem is kicsit..és még most is azt állítja h nagyon szeret.és szerintem ha csak a szex miatt kellettem vna neki akk nem tartott vna ki ennyi ideig mellettem és nem lettem vna hivatalosan a bnője és akk mindig kihasználta vna az alkalmat h szexeljünk és csak akk keresett vna..??v rosszul látom a helyzetet??

21/L 35/F

2011. jún. 21. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem szeretett, de ez egy újabb bizonyítéka, hogy a szerelem néha egyszerűen csak nem elég.

Mint egy növény, ami soha nem bonthat virágot.

2011. jún. 21. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Hova jött egy évre?És milyen gond hogy az v h nem szedtél tabit?Mivan??
2011. jún. 21. 17:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Abba a városba ahol én élek mert focizni jött..és nem szedtem tabit,mert ugye viszonylag ritkább volt a szex és megyegyeztünk h akk gumival,viszont v olyan h egyszerűen csak átjött h CSAK ott alszik és megkívánt viszont nem v nála gumi,én meg nem szedtem tabit szal nem lett szex a végén..
2011. jún. 21. 17:54
 4/9 WhiteLabel ***** válasza:

Fogalmazás, helyes írás 1es.

A többit meg nem értem, zagyvaság az egész.

De gondolom ha átment és csak aludtatok, meg beszélgettetek nem valószínű hogy csak szexre kellesz neki.

2011. jún. 21. 17:54
 5/9 anonim ***** válasza:
WhiteLabel: Bagoly mondja verébnek...
2011. jún. 21. 17:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Unalom űző voltál,nem volt nála gumi jó hogy nem kockáztatja meg!Sztem csak kihasznált!
2011. jún. 21. 18:20
 7/9 A kérdező kommentje:
hát ő megkockáztatta vna hiszen v h kérdezte ha nem e dughatná be picit??és megértette h NEM..hát szentem ha unatkozott vna bármelyik percbe találhatott vna mást..így is mondta h neki az lenne a legkönnyebb ha felszedne vkit és azt 2hétig dugná és szevasz mert akk ott nincsennek érzelmek..szal remélem azért vmennyire szeretett..
2011. jún. 21. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha valakit szeretsz nem számít hogy hol van hány éves,bibircsókos e vagy sorolhatnám.Ez hülyeség!De ahogy látom hiába irja le valaki hogy nem szeret,kihasznált,ha te csak ezt látod bele,és hajtod a saját malmod!
2011. jún. 21. 18:44
 9/9 A kérdező kommentje:
nem erről van szó..csak vmilyen szinten megértem hiszen mind2en másra vágyunk hisz ő már családot szeretne,és ezért ez kicsit nehéz..csak remélni tudom,h azért vmennyire szeretett és nem csak kihasznált..csak kiváncsi vtam,h nektek ez h jön le... de köszönöm a válaszokat:)
2011. jún. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!