Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg szeretett és nem csak a szex miatt v velem?
A párommal 9 honapot vtunk együtt viszont csak 1 évre jött ide és 14év van köztünk ezért azt mondta h ez zavarja és így nincs jövöje ennek,és nem nagyon akar belebonyolodni mert így is fél h belémszeret.viszont vmiért mégis megszeretett és együtt is maradtunk és 1 idő elteltével elkezdte mondogatni h imád,nagyon szeret és ez így tök gáz h nincs jövöje..3honap elteltével lefeküdtünk bár elötte azért a petting megvolt,viszont viszonylag kevésszer szexeltünk volt h csak átjött és CSAK velem aludt,beszélgetni és h velem legyen..szal szex az ritka volt ,és v h szex közbe egyszer csak kinyögte h Szeretlek bár inkább a gond az v h nem szedtem tabit és szentem ezért v ilyen ritka v talán azért nehogy jobban belém szeressen??
jah és nem v mellettem csaja,és kétségtelen h mindig kívánt nem is kicsit..és még most is azt állítja h nagyon szeret.és szerintem ha csak a szex miatt kellettem vna neki akk nem tartott vna ki ennyi ideig mellettem és nem lettem vna hivatalosan a bnője és akk mindig kihasználta vna az alkalmat h szexeljünk és csak akk keresett vna..??v rosszul látom a helyzetet??
21/L 35/F
Szerintem szeretett, de ez egy újabb bizonyítéka, hogy a szerelem néha egyszerűen csak nem elég.
Mint egy növény, ami soha nem bonthat virágot.
Fogalmazás, helyes írás 1es.
A többit meg nem értem, zagyvaság az egész.
De gondolom ha átment és csak aludtatok, meg beszélgettetek nem valószínű hogy csak szexre kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!